Ik heb hem!

Ik heb hem!

Veel pubers zullen het misschien een nachtmerrie vinden maar ik dus niet want ik had hem echt nodig!!

Mag ik jullie voorstellen…Rashel met haar bril 😀

Ik had last van hoofdpijn en kon op school niet alles goed volgen en zien op het bord. Nou dat werd een oogtest natuurlijk en ik moest er voor naar een oog centrum wat jullie in een paar vlogs terug konden zien. Uit eindelijk kon ik mijn bril gaan uitzoeken en bestellen en hij was binnen een week binnen, happy me!

En wat vinden jullie van mij met mijn bril? En draag jij zelf een bril?

Ik moet er nog wel een beetje aan wennen maar zie in ieder geval een stuk meer als voor heen en hoop dan ook dat mijn kwaaltjes minder gaan worden 😉

En ik ben nu helemaal twinning met mijn mams haha

6 gedachten over “Ik heb hem!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.