ik heb hem!!

| 41 reacties

nadat is van de week nog boos was, ben ik nu zo blij als een klein kind :D. Gister kreeg ik dan het verlossende telefoontje dat ik hem kon komen ophalen, goh ben nog nooit zo snel ik leidschendam gekomen moahah. het was ook zo gebeurd, hij pakte hem netjes uit zijn doos en bracht hem ook nog even netjes naar de auto toe die boven in de parkeer garage stond πŸ˜‰

Ja en nu, gister heel lang met Jesicca op msn gezeten omdat er adobo photoshop op moest en dat ging niet helemaal zoals het normaliter zou gaan Β hahaha maar goed het draait πŸ˜€ thnx nog meis ;). je bent idd een leek en een nerdy als je van een peecee komt en je gaat met een mac aan de slag :s mijn god je moet overnieuw beginnen maar in 7 uur tijd weet ik nu wel ongeveer waar alles zit en heb er maar een uur over gedaan om iets te kunnen printen :poef , kon me toch die print – knop nergens vinden :s wtf zeg hahah maar goed ook daar zijn we uit en nadat ik dat voor mekaar had kreeg ik redelijk snel de rest ook wel voor mekaar. al met al moi is blij maar moi moet nog wel wennen;)

ik moet van de week nog een aantal sites afbouwen en owjee het zweet staat me ergens in me bilnaad hahah daar moet ik nog wel even mee overweg kunnen maar dat gaat helemaal goed komen:D

reactie's

reactie's

41 reacties

 1. Owhhhh ik wil ook ik wil ook.
  Ik heb nog zo’n stom acer laptopje.
  Maar moet zeggen dat ie het goed doet, heb er CS4, corel paint shop pro x2, lightroom en artisteer op geknald en het gaat super lol

  Veel plezier ermee, zal vast wel lukken hm yep

 2. Super nice dingetje! Veel plezier ermee :kiek . Met zulke dingen leer je vaak wel weer heel snel mee omgaan.

  • thnx!! en ja je leert er snel mee omgaan πŸ˜‰ zat even op roons laptop en merkte al gelijk dat ik al gewent was aan het mac os systeem πŸ˜€

 3. Jep die van mij is 24 inch.. die van jou?

 4. Tof dat je ‘m eindelijk hebt! Mijn ouders hebben er ook een, en het is idd soms nog wel ff zoeken naar knopjes als ik erachter zit, haha πŸ˜‰

 5. Wat een mooi ding joh! Veel uitvindplezier en niet teveel stress πŸ˜‰ ermee!!!
  Fijn weekend alvast, en je lay-out ziet er ook leuk uit overigens!

 6. Helemaal super joh! en ach het is ook wel weer leuk om alles uit te vinden dan leer je je mac ook goed kunnen. Kan alleen maar zeggen heel veel (speel)plezier ermee!

 7. Hey volgens mij wonen wij best dicht bij elkaar! Leidschendam? En vroeger vriend ontmoet in loco (haha the place to be op de middelbare school). Ik woon zelf in Mariahoeve (den Haag)

  Maar even ontopic: once you go Mac, you never go backk!

  • hey! nee woon niet in leids maar in den haag πŸ˜€ en mariahoeve is niet zover hier vandaan idd πŸ˜€ en ja ja loco he !!
   en jaaa hoorde dat heel vaak mensen zeggen eens een mac altijd een mac en ik sluit me er bij aan πŸ˜€

 8. Even achteruit!!….. :hmm: ….hahahaha nee ik plaag je…hihi…WAt een Beauty zeg! Wouwww :lo . Ik zou niet weg te slaan zijn van de comp! Geniet er van! Succes met het afbouwen van de sites! :hi

 9. Gefeliciteerd met je mooie Mac, hij ziet er echt superdemegagaaf uit :livi

 10. EIN-DE-LIJK!! πŸ™‚ GENIET ERVAN!! :D:D:D:D:D

 11. :lo Wat is ie mooi hè??

 12. Haha dat toetsenbord is sowieso al mini, maar met zon 27″ iMac is hij echt wel heeeeeel klein haha! vind je het niet vervelend dat rechts geen nummers zitten? En oehhhh je hebt de magic mouse <3 Hoe bevalt die? Ik twijfel nog of ik die moet kopen voor mn Macbook Pro. Heb nu een mighty mouse en een tablet πŸ˜‰

  Enne, heel graag gedaan hoor! Je hebt m'n naam trouwens leuk geschreven, die versie had ik nog nooit gezien πŸ˜›

  • ja vind het wel irri dat ik niet dat andere board heb genomen met cijfers eraan πŸ˜‰ maar komt nog wel en jaaaa magic mouse πŸ˜€ is een aanrader hahah om te scrollen moet je hem echt aaien hahah, bamboo fun tablet heb ik ook gaat ik morgen er even op proberen, ben nog zo druk bezig met alles te installeren en weinig tijd bla bla bla;) en owjee verkeerd getiept ? schrijf het altijd zo hiihih

   • Haha ja het is dubbel s ipv dubbel c πŸ˜‰ Maar mijn naam wordt standaard verkeerd geschreven haha!

    Haha ja hij lijkt mij ook echt fijn! die mighty is echt kut na een tijdje haha!

    Oohh tablets zijn ook echt liefde (L) haha!

 13. mijn god kon die nie groter nie πŸ˜€ vet ding man

 14. hijs mooi:D heel mooi en heel veel plezier ermee moppie

 15. excuse me 😐 wat een ding rach !!! en moooooiiii

 16. ooohh wooowwhhhh zeg πŸ˜€ nou jou horen we voorlopig ff nie haha

 17. kijk en nu loopt het kwijl helemaal langs me smoelwerk hahaa mooi ding en wat een klein toetsenboordje zeg

 18. He he eindelijk!!

  Veel plezier met je nieuwe speeltje πŸ˜‰

  kus

 19. Ah verschrikkelijk alles weer opnieuw uitvinden. Jij liever dan ik. ;). Maar veel plezier ermee hoor :smile !

 20. Waar is de foto bij je logje πŸ˜€

 21. Haha ik zag de foto op twitter. Je was er de hele avond druk mee of niet! Goed dat je m nu eindelijk hebt! πŸ˜€

 22. gaaf gaaf en nog eens gaaf hihih hoorde dat je zelfs het trainen hebt overgeslagen om er mee aan de gang te gaan hihih

 23. hahaha ja dat is ff wat anders he πŸ˜€ maar super leuk voor je tut

 24. geloof best dat dat wennen is ja !! maar hij is echt zoow zoow vet rach hahah ikke jaloers hoor lol

 25. netjes en mocht ook wel een x gaan gebeuren he :d

 26. hahah je was al zo lekker stil gister πŸ˜› nee ben blij voor je en nu kan je weer verder met je werkzaamheden πŸ˜‰

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: