ik heb, hij heeft, zij hebben

ik heb, hij heeft, zij hebben

apple'sOngeveer anderhalve week geleden heb ik een ipad mini besteld, een witte met een nano kaartje en wifi. krengen waren niet op voorraad dus ik moest wachten maar gister kreeg ik dan het verlossende telefoontje dat hij binnen was!! ikke blij dus hup hup naar leidschenhage om hem op te halen πŸ˜€ helemaal blij naar huis gelijk installeren kwamen we erachter dat het kaartje wat in mijn ipad 2 zat niet paste in de ipad mini πŸ™ pffff thank god was het koopavond en konden we snel naar de boogaard rijden om daar een nano simkaartje te halen!! Oh zegd roon dat probleem krijg ik dalijk ook als ik volgende week mijn nieuwe iphone 5 mag gaan halen (hij had de iphone 4) dus we zijn gelijk langs Β de kpn gelopen omdaar dan eventueel een kaartje alvast te bestellen maar dat was niet nodig en hij kon hem al gelijk vervangen!!! Β Roontje is dus de trotse eigenaar van een eifoon 5 :D. De meiden ook door het dolle heen want jaaaa nu hebben ze echt hun eigen ipad en ja ik weet voordat iedereen gaat lopen bleren dat het absurd is aangezien ze ook een imac op hun kamer hebben staan, waarom dan een ipad…nou ja spelletjes en voor onderweg super makkelijk voor ze.
Mijn kerst kadootje heb ik dus al gehad en roon eigenlijk ook wel hihih.

Gister was het een dagje filmen hier, het filmpje is nu aan het bewerken wat rete lang duurt dus misschien komt het vandaag nog online maar hou me daar niet aan vast. Ik weet ook nog niet of het filmpje open en bloot komt te staan maar daar brul ik op twitter dan wel meer over πŸ˜‰

9 gedachten over “ik heb, hij heeft, zij hebben

  1. Sja ik ben van mening dat kinderen het niet nodig hebben en onderweg ook die van papa of mama kunnen gebruiken. Maar dan moeten ze hem delen wat tegenwoordig een woord is dat veel kinderen niet meer kennen.. De meiden hebben dus geluk dat ze zulke lieve ouders hebben die het hun geven πŸ˜‰

  2. Heerlijk hoor die gadgets, ben er gek op… Heb zelf ook een iphone 5, dan wel geen ipad maar wel een samsung tablet.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.