ik heb wat gewonnen :) en we are back online

ik heb wat gewonnen :) en we are back online

Zo ben weer bij de mensen en op het www geloof ik:D. De verhuizing is achter de rug en ik kan je vertellen dat het stressen en doen was en ik had momenten dat het huilen me nader stond als het lachen! Het grootste gedeelte is terug gezet nu daar ben ik tot gisternacht 04.00 mee bezig geweest dus je kan je voorstellen dat ik vandaag voor lammie op de bank heb gelegen haha. Mijn super super superrrr grote dank gaat uit naar de schat Sarina, als ik haar niet als steun had gehad had ik nu ondertussen al gillende hier rond gelopen haha, thnx wijffie!!

Er zijn nog wel wat dingen die nog niet lekker lopen maar dat komt wel weer goed, het belangrijkste is dat ik back online ben met me logjes:D

Maar ik heb wat gewonnen, op de site van Rinah was een hele leuke winactie met allemaal hello kitty spullen, nou daar wilde rach wel ff aan mee doen hoor, vind het zelf onwijs leuk en de meiden ook dus een poging gewaagd en ja ja gewonnen 😀

Er zaten zoveel leuke dingen in, nagelakjes, lipglosjes en allemaal leuke kleine dingetjes dus wij zijn weer happy gemaakt 😀

Ik gaat zo denk ik mijn bedje opzoeken, gister weer ziek (ja weer ja haha maar zou wel van de stress komen) en daar lekker relaxen 🙂

28 gedachten over “ik heb wat gewonnen :) en we are back online

 1. Fijn dat je weer on line bent! Zal wel een monsterklus geweest zijn. Gefeliciteerd met je gave prijs…ehh prijzen…zeker alles af moeten staan aan je meiden 😉 of hebben jullie de buit gedeeld.

 2. Welcome back!! Helemaal super! Maar dat het zo lang moet duren joh, kanonnen…. ben je mooi klaar mee.. kan me voorstellen dat je dan echt wel kan janken!

  Maar allemaal Hello Kitty stuff. Leuk voor de kids!! Alhoewel, jij vond het ook leuk he, afgaande op je horloges 😀 Have fun with it!

  1. ik kon idd janken ja en zeker nadat ik erachter kwam dat ik de backup niet even zo kon importeren en dat ik dus 161.899 regels moest gaan knippen en plakken en uploaden in de database…dusss hahaha
   en ja leuk spul van hk he 😀

 3. yeaah she’s back in town 😀
  maar shit dat je nou weer ziek bent tut 🙁 beterschap en geniet lekker van je leuke gewonnen spullen 😀

 4. ze is er weer hoor en ja je hebt een hoop lopen stressen 🙁 maar goed is niet voor niks geweest 😀
  gaaf die hello kitty stuff 😀

 5. Je bent weer terug! En wat kijken de meiden super blij zeg. Leuk gedaan met die telefoon stickers. Nogmaals veel plezier met de spulletjes. Ik heb een link geplaatst naar jou verslag (zie zijbalk van me site).Veel beterschap meis!

 6. je bent bijna 23 uur aan je site bezig geweest, zal wel weer niet gegeten hebben en ja dan worden we ziek he 😉 lekker onder de wolle dekentjes en slapen:D
  hele leuke spulletjes heb je gewonnen!

 7. meid wat gaaf en met hk kunnen ze jou wel blij maken he 😀 gaaf!
  en ja dat krijg je ervan als je dag EN nacht bezig bent haha maar je hebt super hulp gehad zo te lezen en je bent weer online

 8. Heb helaas weinig kunnen doen, maar graag gedaan hoor. Als ik kan helpen doe ik het graag.
  Leuke prijsjes, logisch dat jullie daar blij mee zijn.
  En welkom bij de coole internet-dude’s :D!!

  1. nouuuu weinig kunnen doen wil ik niet zeggen hahah
   A je hebt me gezeur aangehoord, B je hebt toch dingen uitgezocht dus uhh dan heb je voor mij genoeg gedaan 😀

  2. je bent bijna 23 uur aan je site bezig geweest, zal wel weer niet gegeten hebben en ja dan worden we ziek he 😉 lekker onder de wolle dekentjes en slapen:D
   hele leuke spulletjes heb je gewonnen!

 9. jeeej mop je bent er weer haha durfde niet meer te reageren aangezien je bleef backuppen 😉
  wat een leuke spulletjes heb je gewonnen rach 😀 daar zullen de meiden inderdaad dol mee zijn en zo te zien moeders ook 😀
  nou ga je bedje in en knap snel op zodat je weer lekker logjes kan tiepen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.