Ik heb weer nagels!

Ik heb weer nagels!

Ik heb weer nagels! Het is even en tijdje geleden dat ik neppie’s had.

Mijn vriendin laat ze altijd met haar moeder in Rotterdam zetten en ik vond ze van haar zo mooi dat ik dat ook wel weer wilde en ging dus gezellig mee. Ik heb gekozen voor acrylnagels.

Het exacte adres weet ik niet, het zijn chinezen in Rotterdam die ze gezet hebben 😉 maar mochten jullie het willen weten laat het dan even weten in de comments.

ik wilde ze wel een beetje neutraal houden omdat ik ook rekening moet houden met mijn werk natuurlijk en daar niet met een paar pipo nagels kan aankomen. Dus ik heb gekozen voor een nude kleur en glitters, and i like it!!

Zoals altijd ben ik blij met mijn acrylnagels en denk dat ik het wel bij ga laten houden. Het staat toch wat netter dan die afgekloven stompjes vind je niet 😀

Hebben jullie ook wel eens acrylnagels gehad of nog steeds?

2 gedachten over “Ik heb weer nagels!

  1. Mooi! Heb wel eens acrylnagels gehad en was er toen zo blij mee, zag er zoveel beter uit. Enige is dat ij moet opletten met de lengte omdat ik veel met een toetsenbord werk.

    1. ik vind het ook mooi en zeker bij die jongen meiden!! heb ze zelf ook gehad en zelf gezet ook maar kan er nu gewoon niet meer mee overweg haha. maar als ik het zo bij de meiden zie dan denk ik ik wil ook wel weeer 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.