Ik houd ervan…bling bling

Ik houd ervan…bling bling

Hey hallo!! Tussen de drukte van school en voetbal weer even een blogpost van mij. Jullie hebben al kunnen lezen in de update van mijn lieve moeders dat het super goed gaat op mijn nieuwe school en ik het daar enorm naar mijn zin hebt :D.

Maar nu verder met mijn bling bling verslaving kan je het wel noemen denk ik. Alles waar steentjes in zitten ben ik gek op en liep dus weer tegen een paar leuke oorbellen aan en een horloge. Het horloge is dan geen bling bling maar wel met iets blauw’s en daar houd ik van want blauw is mijn lievelings kleur!! Kijken jullie mee:D

We beginnen met deze cuttie’s al zeg ik het zelf, vierkanten oorbellen met steentjes en ze lijken wel groot maar het valt mee en moeders keurt het goed 😉

En dan deze….vind ze leuk maar het is wel wennen moet ik zeggen, denk omdat ze lang zijn kwa vorm, maar super leuk en blij mee!!

En dan mijn horloge!! Ik vind hem echt heel leuk en zeker omdat de wijzerplaat blauw is!!

Alle items komen gewoon bij het kruitvat vandaan en waren onder de 10 euro. (vraag mij niet precies wat ze gekost hebben want mama heeft betaald hihih)

Leuk toch weer 😀

Houden jullie ook van dit soort oorbellen met die steentjes? Of vind je het juist helemaal niks….

4 gedachten over “Ik houd ervan…bling bling

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.