Ik houd van de herfst kleuren

Ik houd van de herfst kleuren

Ik houd van de herfst kleuren…., maar daar is ook alles mee gezegd 😀

De regen en de kou die erbij gepaard gaan hoeven voor mij dus echt niet. De wintertijd is ook weer ingegaan dus ja we kunnen weer gaan genieten van wel mooie kleuren en ja ook van de regen en de kou. Jullie weten dat kou en Rach niet samen gaan maar ja op de kou kan je je kleden zei mijn mams altijd. Ik ben dus al gewapend in mijn kast met een berg thermo kleding haha. Voorheen wilde ik daar echt niet aan maar jeetje wat ben ik stom geweest al die jaren dan!! Tegen de regen heb je een plu, maar die dingen heb ik nooit mee overweg gekund en ik waag mij dus ook niet meer aan zo’n ding, ik trek mijn jas wel over mijn hoofd en duik dan mijn auto in.

Wij waren van de week bij Rashel op school voor haar OPP gesprek. En we zijn daar weer als super trotse pa en ma de deur uit gelopen :D.

En dan loop je naar je auto en dan zie je al die bladeren weer liggen, en glad hahah, dus deze moeder werd al weer lichtelijk panisch om op haar b… te gaan maar goed niet gebeurd want ik had goede hulp 😀

Wat ik wel zo lekker vind nu weer, en volgens mij herhaal ik dat elk jaar wel in een blogpost, is dat de kaarsjes weer aan gaan, dekens weer op de bank en een heerlijke warme kop thee erbij.  Zo geniet ik er wel van, en ja dan mag het van mij regen en tekeer gaan buiten maar als ik binnen zit vind ik het wel prima.

Wat vinden jullie van de herfst?

We hebben de ov kaarten van de meiden ook weer aangevuld want deze moeder kan het niet over haar hart krijgen dat haar kids door de regen moeten fietsen. Soms breng ik ze nog wel eens weg en dan komen ze met de tram naar huis, helemaal goed zolang ze maar niet in een nat pak op school zitten. Met een nat pak thuis komen vind ik niet erg want ze duiken de douche onder en trekken lekker hun huis pak aan.

En wat ik fijn vind is dat het smorgens toch weer wat lichter is!! Geloof mij, ik heb verlichting genoeg op mijn slaapkamer maar er gaat niks boven het daglicht om je op te maken haha.

Als je mocht kiezen, wat heb je dan liever, de herfst of de zomer?

Ik ben wel weer benieuwd wat jullie fijn vinden 😀

6 gedachten over “Ik houd van de herfst kleuren

  1. Ik ben jarig in oktober, daarom houd ik heel erg van de herfst! maar de lente en zomer zijn mijn favoriete seizoenen omdat het dan warmer en lichter is. Wel vind ik het Sinterklaas en Kerstfeest met mijn familie en vrienden supergezellig, en ook Oud en Nieuw natuurlijk.

    Mijn neefje zei laatst heel wijs (hij is 8): een leven van bijna is een leven van nooit, mamma! (toen ze op de skatebaan waren en mijn zus even de skateboard ging proberen maar het wel eng vond). En mijn nichtje van bijna 6 had een briljante tip voor oma (67) uit een tijdschrift gelezen: “Kijk oma, met deze crème zijn je rimpels in zes weken weg!”. Zo lachen met die kleintjes!

    1. bikkels!! ja hier zijn ze gewoon verwend :D, maar dat was ik vroeger ook 😉 als het kouder werd bracht mijn moeder mij weg haha, te erg

  2. Doe mij de herfst maar ! De geuren, de kleuren… op tijd donker ’s avonds ( ik slaap in de herfst en winter vaak beter dan in de zomer ). En inderdaad, op kou kun je je best kleden. Als het zomers zo achterlijk warm is, kom ik vaak helemaal nergens toe…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.