Ik kan niet meer praten :( #VLOG

Ik kan niet meer praten :( #VLOG

Hey!Leuk dat je weer mee kijkt naar onze weekvlog!

Een vlog met weinig stem want door de griep raakte ik dus gewoon mijn stem kwijt 🙁 Not nice dus maar goed hopelijk is hij snel weer terug en kan ik volgende week wel een normaal verstaanbare vlog plaatsen 😉 Verder gingen wij weer naar hijs, waarin Lars en Rashel weer gingen vloggen zoals we dat voortaan gewoon gaan doen 😀

Ik zie jullie volgende week woensdag weer!

23 gedachten over “Ik kan niet meer praten :( #VLOG

  1. Jeetje, dat is echt bijna geen stem. Ik heb dat niet zo vaak gehad trouwens. Terwijl ik toch best vaak (zwaar) verkouden ben geweest. Lastig om dan te volgen. Dat wil zeggen. Dat gaat natuurlijk wel, maar de gesproken tekst erbij is wat lastiger te volgen 🙂 Vervelend hoor. Uiteindelijk komt het wel goed inderdaad.
    Die tomatensoep zag er lekker uit (volle pan zeg!). Ga ik ook weer eens maken. Favoriete soep van mijn dochtertje trouwens.

  2. Ik had dat dus voor het eerst ook afgelopen december. Ik kon niks meer zeggen. Heel frustrerend want ik was al zo benauwd en ik kon mezelf niet verstaanbaar maken.

  3. het is altijd erg fijn om het huis weer schoon te hebben, ik wil dit ook veel beter gaan bijhouden dit jaar.
    Zag ik het nou goed en had je sokken aan tijdens je zonnebank bezoekje?
    jammer van je stem , maar ik vind het wel erg leuk om te zien dat jullie ijshockey zo leuk vinden! ik ging vaak naar Unis flyers haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.