Ik kan niet zonder

Ik kan niet zonder

Ik kan gewoon niet zonder een consealer. Klaar, punt uit.

En dan niet omdat ik pukkels moet weg werken, want die heb ik dan weer niet. Maar zo onder mijn ogen vind ik het altijd wel fijn en geeft mijn smoeltje een wat frissere uitstraling.

Nou heb ik, niet overdreven, een la vol met consealers. Net zoals mijn highlighter verslaving, je kan er niet genoeg van hebben. En elke keer als er wat nieuws uitgebracht word moet ik het gewoon proberen.

B.A.E van de Hema. Een lijn die al een tijdje in de schrappen ligt maar niet maar aandacht trok. Totdat ik toch wel een andere consealer moest hebben aangezien mijn gezicht weer een stuk bruiner werd van het zelf bruinen en de zonnebank.
Een te witte consealer onder je ogen en de rest van je gezicht bruin ziet er natuurlijk niet uit.

Bij de hema zag ik een kleur liggen die wel wat beter bij mijn huid paste nu. Dus ik kocht hem en ging hem gebruiken. Ik moet zeggen dat dit een hele fijne is! Hij trekt niet in de lijntjes, wat ik wel fijn vind want ja hey ik ben ook geen twintig meer ;), en hij blijft lang zitten.

En ook niet heel erg onbelangrijk, ik krijg er geen irritatie van. Sommige producten en zo ook die van de Hema krijg ik uitslag van en op of rond je ogen is dat een no go kan ik je vertellen.

Een fijne consealer dus die nu vast in mijn dagelijkse routine te vinden is.

2 gedachten over “Ik kan niet zonder

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.