Ik ken jou, maar ik jou niet

Ik ken jou, maar ik jou niet

“Ik ken jou”

Dat hoor ik regelmatig als ik ergens ben. Ik draai mij dan om en kijk de persoon aan en denk dan… “ik ken jou niet”.

Nee he he.. Als je al wat jaren op het net staat met je verhaal, dan kennen ze je. Maar het blijft wel een vreemd iets vind ik en soms ook eng want niet iedereen heeft goede bedoelingen.

En dan bedoel ik niet dat ze je aanvallen, nee zeg gelukkig niet maar nasty opmerkingen maken en dat soort ongein. Weet je in de loop der jaren ben ik en ja ook mijn gezin daar mee leren omgaan. Het gebeurd niet vaak thank god maar als het een keer gebeurd, tja neus omhoog en door lopen 😉

Wat wij wel veel hebben is leuke en positieve mensen en ja ook kids haha, zo leuk. Sta je ergens en dan staan ze je al aan te kijken zo van “ik ken jou” en dan kijk ik ze aan en vraag dan of ze iets willen vragen en nou daar komt het hoor haha jaaaa jij bent de moeder van Ras en Nio, of jij bent Rachel van project-a of van youtube of van la familia b. Ik maak dan altijd wel even een praatje met ze want ik vind dat gewoon leuk en gezellig.

Zou jij zomaar op iemand afstappen die je “kent” van het net?

De meiden worden ook herkend en Niomi vind dat prima alleen Rashel heeft het er soms nog moeilijk mee, die houd niet van al die aandacht en dat laat ze dan ook wel blijken. Ze blijft wel vriendelijk maar afstandelijk.

Al met al vind ik het leuk om zo mensen te leren kennen die ons wel kennen maar wij hun niet.
Ik heb het niet hoog in mijn bol hoor als jullie dat denken want ik blijf nog steeds gewoon Rach, de huis tuin en keuken moeder die een anorex kronkel heeft gehad en daar open en bloot mee naar buiten is gekomen op het net omdat niet veel mensen er zo openlijk over praten. En naast het project-a verhaal zijn we natuurlijk ook gewoon hier lekker actief en op youtube.

Wij hebben ook in de loop der jaren door het net vele leuke lieve mensen leren kennen die ook bloggen of youtuber zijn en eens in de zoveel tijd “meeten” wij en kletsen we gezellig bij. En ook mensen die niet actief zijn als blogger maar meer fun stuf op instagram plaatsen hebben wij leren kennen en ontmoet en met sommige zelfs een hele hechte band opgebouwd!!

Zo zie je maar weer dat het alle kanten op kan via het net 😀

2 gedachten over “Ik ken jou, maar ik jou niet

  1. Ik blijf het soms raar vinden als ik mensen hoor zeggen dat ze mij kennen of mijn blog volgen. Wel super leuk maar ben zo rete verlegen dat ik mij dan heel akward voel 🙈

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.