Ik kroop door de oog van de naald 😱alles in shock 🥺#WEEKVLOG/VIDEO

Ik kroop door de oog van de naald 😱alles in shock 🥺#WEEKVLOG/VIDEO

Hey,

Leuk dat je weer kijkt naar een weekvlog…nou ja weekvlog, het zijn wat beelden die ik nog had want ik heb het vloggen neer gelegd omdat ik oprecht door de oog van de naald ben gekropen afgelopen vrijdag.

Dat heeft er in gehakt bij iedereen en ben er nog niet goed van :(. Ik heb aan het einde wat instastory’s toegevoegd omdat ik mij meer ga bezig houden ook met instastory’s. Vlogggen natuurlijk ook maar voor nu even zo 😉
Tot volgende week!

14 gedachten over “Ik kroop door de oog van de naald 😱alles in shock 🥺#WEEKVLOG/VIDEO

  1. soms heb je inderdaad van die dingen dat je even stilstaat bij zulke momenten dat je denkt; door het oog van de naald

  2. Jeetje Rachel wat schrikken zeg. Niet alleen wat dat, maar ook wat jou is overkomen. Ik snap heel goed dat het weer in de auto stappen ontzettend eng is, laat iemand met je mee gaan, hoe lastig misschien ook. En verschrikkelijk hoe mensen kunnen reageren, wat heb je toch rare mensen. Ik snap best dat het vloggen even op een laag pitje staat. Sterkte!

  3. Ik kan me voorstellen dat je geschrokken bent. Maak je geen zorgen om de mening van anderen; dat zegt meer over die ander. Zorg goed voor jezelf!

  4. Jeetje lieverd, wat een schrik! En wat onwijs stom dat iemand vervolgens roept dat je aandacht zoekt. Zegt meer over de ander dan over jou iig. Snap je gevoel na afloop ja, maar weet je… als je dit vooraf had geweten zou je nooit de auto in zijn gestapt. Gelukkig liep het goed af allemaal en heb je zoveel lieve mensen om je heen. Sterkte!

  5. Ik zie juist dat je je helemaal niet aansteld, het wordt je duidelijk allemaal te veel. En dan heb je de warmte prikkel er nog bij. Je mag ook aan jezelf denken!!!! Maar het zit waarschijnlijk zo niet in je systeen.

  6. Jeetje wat heftig zeg! Dat is zeker schrikken en zeker als je na gaat denken over wat er had kunnen gebeuren.

    Doe lekker rustig aan en goed naar je lichaam luisteren! Sterkte en laat je niet gek maken door anderen op internet!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.