ik op whoopsie daisy

ik op whoopsie daisy

Dat het een snijdend, pijnlijk onderwerp is weet menig lezer al hier, maar sjerren van whoopsie daisy heeft mij gevraagd voor een intervieuw betreft ana. ik heb daar aan mee gewerkt en geloof me dat is echt niet zonder tranen gegaan 😉

Maar kreeg net het bericht op twitter dat mijn deel 1 op whoopsie daisy staat. Trots? ja toch wel een beetje, maar ook bang, en dat is eigenlijk nergens voor nodig maar het blijft eng.

14 gedachten over “ik op whoopsie daisy

  1. Je weet hoe ik over “die vriendin” van je denk en ook hoe ik over jou denk mop. Ik kan eigenlijk maar een ding hier over zeggen: RESPECT, echt waar meid. Dikke kus!

  2. Ik wist wel dat het erg was, maar zo erg niet!

    Echt knap dat je dit durft rach, en ik hoop dat die vriendin van je opdondert (L)

  3. He ik had 2 dagen terug al via me foon gereageert, maar zie dat het niet geplaatst is,,, heb je interviuew (hoe schrijf je dat?) gelezen, en goed van je om dit allemaal bloot tegeven, en het lijkt me idd voor roon en je bro echt sentimenteel om dit telezen, want die staan je toch het meeste na..Maar het gaat je lukken,,, echt goed van je om dit tedoen…

  4. Moedig van je tut en ben zowieso al trots op je want weet hoeveel bagage je mee draagd 😉 powerchick kan alles aan dus dit ook al doe je er langer over;) love you dear

  5. je bent niet alleen mijn beste maatje, je bent ook nog eens een bikkel van een wijf, een mooi wijf die de ballen heeft om dit te doen…petje af wijffie 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.