Ik stop ermee… zo klaar mee #weekvlog

Ik stop ermee… zo klaar mee #weekvlog

Hey!

Het is weer woensdag, dus tijd voor een weekvlog.
Deze is weer net zo kut als de vooraf gaande, mede door de 4e kuur en hoofdzakelijk door mijn rug.
We gaan de komende dagen onderzoek doen want ze denken dat het met mijn botverkalking te maken heeft en dus bang zijn dat ik wat gebroken heb :(. Dat is in mijn situatie niks nieuws omdat ik zo breekbaar ben maar ondertussen zit ik met de shit en de pijn..Ik stop er nu dus even mee totdat ik weer minder pijn heb. Op social media ben ik nog wel dagelijks te vinden met updates.

16 gedachten over “Ik stop ermee… zo klaar mee #weekvlog

 1. Hey Rachel, ik had deze vlog eerder al gezien, maar nog nie gereageerd. Wat een ellende allemaal, ik zou je graag veel liefs en steun toezenden van hier…. Een virtuele knuffel of zo..
  Mag ik wel zeggen dat ik het heel erg dapper en sterk vind dat je dit allemaal met ons deelt? <3

  1. dank je wel 😉 ik ben toen in 2011 ook begonnen met project-a om alles zo goed als te delen kwa medische issues 😉 en het is niet altijd makkelijk maar het is wel goed!

 2. Zo de kanonne meid, wat heftig voor je weer. Na de vlog te hebben bekeken, snap ik, dat je voor jezelf kiest en niet met de antibiotica doorgaat.
  Hopelijk mag je je snel beter voelen en verdwijnt de pijn.
  Beterschap en sterkte wijffie.

 3. Begrijpelijk Rachel, wat een ellende allemaal, ik vind het moeilijk hier iets te schrijven, ik zie de pijn in je ogen en wil je eigenlijk alleen maat heel veel sterkte toe wensen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.