Ik trek aan wat ik wil

Ik trek aan wat ik wil

Ik trek altijd aan wat ik wil, ongeacht of het eruit ziet of niet haha.

Maar ik ga er niet altijd mee over straat want hey ik heb ook mijn trots.

Zo moest ik gister terug naar de tandarts waar ik van de week al eerder zat omdat er wéér een kies was af gebroken. Dit keer met lichtelijke paniek want de kies was belangrijk omdat mijn plaatje erop geklikt werd en dat kon nu dus niet meer. In de vlog van zondag kunnen jullie daar de rest en eind resultaat van zien.

Maar goed, ik ging dus zoals op de foto naar de tandarts. Een trui van de primark, een trainingsbroek en mijn fila’s. Compleet in tokkie style maar het boeide mij even niks want nogmaals ik trek aan wat ik wil.

En buiten dat, ik lig liever comfi bij de tandarts dan opgeknoopt in nette kleding haha.

Ik zie steeds vaker dat mensen gewoon in hun kloffie de straat op gaan en zelfs hier in het winkelcentrum lopen er een paar smorgen gewoon in hun badjas…, oke dat gaat mij dan even te ver, maar neem nou Niomi, die gaat rustig op zondag mee boodschappen doen in haar pyama broek en ja schaam mij dood soms hahah.

Hoe makkelijk gaan jullie naar buiten? Of kleed je je elke keer om als je weg gaat?

3 gedachten over “Ik trek aan wat ik wil

  1. Ik ben alle dagen gewoon normaal gekleed. Meestal spijkerbroek en truitje of trui omdat ik dat makkelijker met werken vind. In t weekend en eind van de dag draag ik een trainingsbroek… alles doet zeer aan mn buik en ga mezelf niet kwellen. Zondags doen we de weekboodschappen… in trainingsbroek en wijde trui dus 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.