Ik vertel over mijzelf

Ik vertel over mijzelf

hoi ik ben rashel ik ben 12 jaar ik ben geboren in 2004 en mij leven ga ik nu vertellen met mama leven is zwaar ze is ziek niomi heeft het ook moeilijk mee maar hoe mij leven gaat ga ik nu vetellen op school gaat het goed ik ga bijna naar de middelbare ik heb al gekeken alleen het is jammer dat ik mij vriendinnen niet meer kan zien maar ik heb ook 2 beste vriedinnen chelsey en naomi ze zij echt lief maar soms hebben we ruzie maar dat komt altijd wel wee goed verder gaat het goed thuis met niomi heb ik het meeste ruzie maar de laaste tijd hebben we niet vaak ruzie we doenmeer dingen met mekaar zij is ook van dat tekenen ik teken vaak thuis ook maar thuis is gaat het goed met mama is het nog steeds het zelfde thuis in de avond gaan niomi en ik altijd naar buiten met vrienden en dan hebben we een spel bedacht om te spellen en dat doen we elke dag maar het is leuk maar soms is er wel gezeik maar dat komt altijd wel weer goed ik ga elke week een post plaatsen van me zelf over make up en me outfit en hoe het is gegaan op school hoop dat jullie dat leuk gaan vinden dit was mij post over hoe ik mijn leven vertel ik weet ik vertel niet veel nauw dit bericht is wel groot maar ik wist niet echt wat ik moest vertellen maar ik hoop dat jullie dit wel leuk vonden om te horen xx rashel

5 gedachten over “Ik vertel over mijzelf

 1. hallo rashel

  Super leuk dat jij nu ook stukjes gaat schrijven over jou leven. ik kijk er alvast naar uit om meer van jou te lezen.
  Succes !!

 2. Dag Rashel,

  Wat een aangename ‘verrassing’, om eens een zelfgeschreven stukje van jou te lezen.
  Ik kijk er naar uit om meer posts van je te gaan lezen.

  Fijne zondagavond nog.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.