Ik was blij…..

Ik was blij…..

ik heb op de site geschreven dat ik helemaal in mijn nopjes ben met de kerstdagen…..daar kwam vrijdag ochtend abrubt een knik in…. onze buurvrouw is afgelopen donderdag overleden……..de buurvrouw die voor mij heb gekookt toen niomi 4 dagen oud was en roons vader overleed….. ze zat aan me bed toen rashel net geboren was…..ik vroeg een x of ze even heel snel bij mij thuis kon gaan zitten om op de kinderen te passen omdat ik even een vriendin weg moest brengen, dat deed ze zomaar…. heb haar ibrufen gebracht omdat ik dat nog genoeg had liggen hier omdat ze pijn had…. dat ik zei jannie gaat naar een dokter want dit is niet goed!!! mijn moeder had hetzelfde…uiteindelijk is ze naar de dokter gegaan en werd kanker geconstateerd…….. ik heb haar een hele tijd niet gezien omdat ze niet buiten kwam en vrijdag ochtend zat ik in shock echt in shock achter mijn laptop toen ik las dat ze overleden was op 18 december…..

ik ben er kapot van …….. beleef alles weer opnieuw……ben gewoon leeg. vind het vreselijk voor haar man en kinderen. ik ben niet egoistisch maar beleef weer het hele verhaal van 10 jaar geleden met mijn moeder…..jannie word dinsdag begraven…… of ik nog gaat kijken bij haar weet ik nog niet. ik gaat heel veel moed verzamelen om mijn laatste eer te brengen aan haar….

michel, en de kinderen heel veel sterkte en kracht toegewenst voor de komende dagen en tijd… wij denken aan jullie

liefs rachel, ronald en de meiden

de verhalen van de meiden hun lampionnen optocht en kerstdiner volgen later maar dat snappen jullie wel

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.