Ik wil hem niet!

Ik wil hem niet!

Ik wilde hem gewoon niet!

Even een disclaimer, de patat is getest door de rest van het gezin πŸ˜‰ voordat men gelijk commentaar heeft van “jij mag dat toch niet” πŸ˜‰

Maar ben toch op mijn “bek” gegaan door er eentje te kopen. Hij was in de aanbieding dus dan zou het minder pijn doen als hij niet zal bevallen.

Ik heb het over de airfryer. Wat een onzin dingen vind ik het want het is gewoon een mini oven. Maar ik ging hem proberen….

En ja wat vind Rach er nou van? Nou ik weet het nog niet. Ik had er als eerste krieltjes in gedaan en dat ging redelijk goed. Maar we miste gewoon die lekker vet smaak haha. Ik had er wel een beetje olie doorheen gedaan maar vond het toch droog.

Ik heb de Brabantia airfryer, 3 liter dus niet zo heel groot.

Patat erin gemaakt….hmmm ja het ging maar duurde lang en smaakte toch niet zoals ze uit de frituur komen. Even als een mexicano hebben wij geprobeerd en dat ging ook wel maar ook wederom droog. Wij houden gewoon niet van droog voedsel hahah.

Wat wel een geslaagde actie was, waren mijn pompoen blokjes, die ik gekruid had en ja ook olie overheen had gedaan. Het duurde ongeveer 20 a 25 min dus net zolang als in de oven.

Een kaassoufle, een normale was echt de druppel haha, buitenkant rauw en binnenkant wel goed…hoe dan!!

Dus ja of ik en de airfryer vrienden gaat worden weet ik nog niet. Ik ga er nog meer mee proberen natuurlijk want ik geef niet zomaar op. Volgende poging is bloemkool roosteren en of kippenpootjes erin.

Hebben jullie een airfryer? En ben je er weg van of zeg je “miskoop van mijn leven?”

De een loopt er mee weg en ik kan daar nog niet over meepraten maar wie weet!

8 gedachten over “Ik wil hem niet!

  1. Ik vind kippepootjes uit de airfryer zooo lekker. Dat huidje is nog knapperig en het vlees heel mals en sappig. Patat moet je gewoon uit de frituur eten of niet haha

  2. Ik volg je al best lang, ik weet dus nog dat je een aantal jaar geleden een Actifry had waar je heel tevreden over was. Wat is er dan anders aan de Airfryer?

    1. Klopt dat wij die hadden en was er wel tevreden mee maar het gaf gewoon niet de smaak die wij wilden πŸ˜‰ en dat is dito met de airfryer ook. er zal best wel iets in gemaakt kunnen worden dat zou ik ook niet ontkennen maar patat en dergelijke..,nee hahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.