Ik zie er zo tegen op :(

Ik zie er zo tegen op :(

Jullie weten dat ik vorig jaar op 7 oktober zomaar mijn heup brak.

Lullig, gewoon in mijn eigen huiskamer….

Na die heup breuk is mijn leventje toch wel een andere wending aan gaan nemen kan ik je vertellen.

Ja het lopen is anders geworden natuurlijk, maar ook mijn hele ritme is anders geworden en zo ook mijn voeding. Dat weekje ziekenhuis heeft op het gezin een hoop invloed gehad.
Alles is veranderd aan Rach, en nee niet ten nadelen van het gezin 😉
Ik ben gewoon niet meer zo snel al vinden mijn kids van wel hihih, ik doe dingen anders, ja weet niet hoe ik het uit moet leggen maar alles is anders!
Zo at ik voordat ik het ziekenhuis in ging elke dag vis, nou geloof mij, ik word al niet goed als ik die lucht ruik hahha. Zo raar!!
Wel doe ik meer dingen!! Ga er zomaar ‘savonds op uit en naar de ijshockey….dat deed ik voorheen dus niet want toen lag ik al om 19.00 op bed. Nu ga ik rond 21.00 naar bed mits er een crash eerder op komt en soms zit ik mijn tijd gewoon uit tot 21.00 omdat ik gewoon niet zoveel meer wil missen.

Anyway, als deze blogpost online komt loop ik hem al te stressen want over een paar uur moet ik terug naar de chirurg. Ik moest om de zoveel maanden terug om foto’s te maken van mijn been en ter controle. De laatste controle is in maart geweest volgens mij dus het werd weer eens tijd en het moet ook want ik heb hele erg last van het been. Tja het kan goed zijn dat die pen gaat irriteren natuurlijk, maar wat wij dus niet willen en ook zeker niet op zitten te wachten is dat die pen eruit moet straks!!
Kijk veel keus heb ik niet want ik kan niet langer zo blijven door kruipen natuurlijk ;). Maar om de meiden de moeten vertellen dat ik weer onder narcose moet……man dat is een zware taak want wij hebben ze natuurlijk pas nadat ik thuis kwam verteld wat de risico’s zijn van een narcose bij mama. En ik zie die trillende lipjes nog op mijn netvlies staan en als ik er dan aan denk dat ik ze moet vertellen dat ik weer moet kruip ik liever onder en hele grote steen!!

Maar wat moet dat moet. De pijn is niet fijn en zeker niet naast mijn dagelijkse pijnen die ik altijd al en het aantal aan medicatie doet mij ook geen goed natuurlijk. Dus we zullen zien. Ik zal jullie in ieder geval nog een berichtje geven als ik wat meer weet 😉

7 gedachten over “Ik zie er zo tegen op :(

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.