Ik zoek gastbloggers!!

Ik zoek gastbloggers!!


Ik wil meer gaan varieren op de site en zo ga ik beginnen met gastbloggers!! Maar wat wil je dan voor gastbloggers Rach? Nou, weet je, het mag van alles zijn zolang het maar bij de site past!! Denk aan, opvoeding, kids jongen en oud, huishoudelijk, denk aan schoonmaken ect, recepten, tja iedereen houd van eten dus wat lekkers is altijd welkom, beauty en fashion, gezondheid, home en interieur dingen….uitgebreid dus want ik ben natuurlijk een huis, tuin en keukenblog zoals ik zelf noem. Lijkt het jou nou leuk om eens een stuk te schrijven op de site mail mij dan op contact@lafamiliab.nl. Als je zelf ook een blog hebt, wat mij nogal logisch lijkt,  mag je natuurlijk je eigen link vermelden ;). Heb je geen eigen site ben je natuurlijk ook van harte welkom!!

10 gedachten over “Ik zoek gastbloggers!!

  1. Leukk jo, wat een goed idee, ben benieuwd ook. Als je zelf ook nog maar regelmatig dimgetjes post, want die zijn toch ook heel leuk.

    Xx

      1. Weet je wat het is? Als ik iets toezeg, moet ik het nakomen. En aangezien ik een drukke tijd tegemoet ga ‘durf’ ik dat niet zo goed. Ik neem aan dat jij zoekt naar vaste gastbloggers?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.