I’m kinda back again

I’m kinda back again

Zoooooo, dat is even geleden zeg!

Allereerst de allerbeste wensen! Op naar een goed 2023!

Wat een jaar was 2022 zeg.

Het jaar 2022 was voor mij vooral erg druk, druk met werk, druk met school.. School vooral met examens.. Herkansingen.. die gepaard gingen met de nodige breakdowns..

Ook kreeg ik nog een hack voor de kiezen, 30 september is mijn kindje: instagramaccount byvosje, van me ontnomen.. Zo’n 5 jaar effort, investment…. weg in 2 MINUTEN… Geloof ik, ik heb lopen janken…
Aangifte doen was ook nog eens een hele opgave, want door fouten van de politie keer op keer tijdens het maken van afspraken, duurde het anderhalve maand voor ik eens eindelijk aangifte kon doen.

Helaas ben ik hierdoor wel al mijn 3,4 k volgers kwijt (al weten een paar me al terug te vinden), dus mocht je denken: he waar is Dais gebleven, nou dit is er gebeurd….

Ik ben normaal niet van mezelf promoten hier, maar Rachje ziet deze keer vast wel door de vingers, toch mop? Mocht je me weer willen volgen: https://www.instagram.com/byvosje.nl/

Wel waren er hoogtepunten hoor afgelopen jaar:

Ik liet een sleeve op mn linker onderarm starten, wat dat betreft zit ik nog steeds op mijn plek hier in de fam haha, want die arm moet ook bij mij vol!

Ook heb ik 2 personeelsfeestjes achter elkaar gehad (en de volgende staat 8 januari gepland)

Ik mocht naar het gave event van essence, het merk bestaat alweer 20 jaar! Ik was uitgenodigd om dit mee te vieren! Reel kun je vinden op insta trouwens, deze meid staat met niemand minder op de foto: Victor van First Dates!

Ik mag mezelf de trotse ambassador noemen van het gave merk Loavies, dream came true kan ik je vertellen!

Ik ga echt mijn best doen om het bloggen weer op te pakken, want ik mis het zowel hier als op mijn eigen blog wel hoor! En er liggen nog wat nieuwtjes te wachten in de e-mail, dus die deel ik binnenkort even met jullie hier!

Liefs Dais

Eén gedachte over “ I’m kinda back again

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.