In kerst style

In kerst style

Wel of niet doen roon ? doe klote boom opzetten… is er reden tot feest vieren dan? ik die altijd al depri is met kerst vanwege het overlijden van mijn mams op 24 december, en dan nu dat ik er zelf doodziek bij ben..waarom al die poeha dan? Nou ja dacht ik ineens, kan wel lekker ego blijven maar mijn 2 kleine mooie grietjes zijn helemaal into kerst en als ik dan die smoeltjes zie…tja dan ren ik me rot naar tuincentra’s om nieuwe spulletjes te kopen en vandaag lekker met zijn alle de boom op te gaan zetten. Hun blij, roon blij en ik blij en moet zeggen dat het er super gezellie uitziet 😀

We zijn vanaf vanmorgen bezig geweest en zijn eigenlijk net een uurtje klaar, tussendoor zijn we nog even van hot naar her gereden voor de laatste spullen maar we zijn klaar voor kerst in la familia B:D We hebben ook al wat kadootjes gekocht voor de chickies en ja dat lonkt natuurlijk hihih maar ze moeten nog even geduld hebben 😉

6 gedachten over “In kerst style

  1. he tut ben weer boven water hahah, je hebt een pracht boom en beter met meer ballen erin hahaha dat vult zo lekker he 😛

  2. Wow het ziet er prachtig uit! Je moet er inderdaad het beste van maken en doe je het niet voor jezelf dan doe je het voor je 2 moppies. Uiteindelijk zal jij er toch ook wel een beetje van genieten. Mooie foto’s ook. Dikke knuffels!

  3. Awww lieverd toch! Jullie hebber er echt wat moois van weten te maken zie ik, leuke decoratie en zo. Laat de kerst dan maar beginnen. Natuurlijk met je moeder in je hart en een kaarsje voor haar branden.

    Liefs!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.