Ineens heb je het…

Ineens heb je het…

Ineens heb je het…eczeem!! Oke Rach, girl, de wereld vergaat niet maar toch. Het is een hele vervelende aandoening weet ik nu wel. Ik heb wel eczeem op mij handen maar nog never nooit in mijn gezicht gehad. Een paar weken geleden begon het bij mijn ogen, onder mijn ogen. Het was kurk droog en verrimpelde helemaal en rood en branderig. Ik dacht in eerste instantie dat ik een reactie kreeg op mijn nieuwe concealer, maar nadat ik die niet meer gebruikte werd het alleen maar erger dus daar lag het niet aan. Oke wijze van mijn ogen reinigen dan? Ik deed het voorheen altijd met een doekje van de hema en oogremover oil van kruidvat en dat ging goed en toen ging ik micellair water en de kruidvat oil gebruiken en ik denk dat die combi fataal is geweest. Maar goed nu zitten we met ellende helaas want het doet gewoon echt pijn en ik sta smorgens op met een heel dik hoofd en ogen die dicht zitten. De huisarts is van de week langs geweest en heeft mij twee creme’s voor geschreven, een hormoon zalf en een vaseline zalf. Nou die hormoon zalf ben ik maar mee gestopt want die heb ik twee keer gesmeerd en werd alleen maar erger!! Nou helen dingen niet zo snel als bij andere omdat mijn imuumsysteem aan barrelen ligt maar toch er moet toch wat zijn dat werkt.

Ik zit dus even met mijn handen in het haar, of met mijn ogen in de creme hoe je het ook wil noemen. Ik heb het hele internet afgezocht en kwam daar wel dingen tegen maar die creme’s ken ik allemaal al zoals de teer creme, waar ik dus niet tegen kan…. Word weer een lastig dingetje ben ik bang, maar voor nu heel vervelend!!

Zijn jullie bekend met eczeem?

 

2 gedachten over “Ineens heb je het…

  1. Er zijn inderdaad heel vreemde plekken om eczeem te krijgen. En dat is echt rot. Maar ik je gezicht is zo zichtbaar en pijnlijk ook. Ik hoop maar dat je snel de juiste crème krijgt lieverd. Dit moet jij net weer krijgen…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.