Interview Fashionchick girls

Interview Fashionchick girls

Een aantal weken geleden heb ik een interview gehad met Fashionchick girls.

Je snapt vast wel dat ik het super gaaf vond en ook onwijs spannend! Het ging om een interview met een heel jong persoon die tatoo’s heeft. Nou dan zit je bij mij wel aan het juiste adres :D.

Het interview hebben wij telefonisch gedaan. De vragen kunnen jullie terug lezen maar bet ging om de betekenis achter mijn tattoo’s.

Nou op een na hebben ze een betekenis. Eentje voor mijn mama, haar hartslag, en eentje voor mijn oma die ik nooit gekend heb, maar wel heel veel info over wilde hebben van mama. Een tattoo heb ik gewoon laten zetten omdat ik het mooi vind,

Ik ben nog lang niet klaar natuurlijk en ben al weer flink aan het sparen voor mijn volgende tattoo!!

11 gedachten over “Interview Fashionchick girls

  1. Mooi! Wat gaaf dat je geïnterviewd bent. Dit zijn altijd van die dingen om te bewaren. Zodat je later terug kunt kijken op deze fase van je leven. Ik ben inderdaad benieuwd, net als wat Henk zegt. Zijn er dingen van je bestaande tatoeages die je achteraf gezien anders had willen doen? Denk aan kleiner, groter, ander lettertype?

  2. Wat gaaf! Heb je al een idee wat je volgende tattoo gaat worden? Ik wil er ook graag eentje, als ik hersteld ben van m’n eetstoornis laat ik die zetten!

  3. Had het al voorbij zien komen, maar wat blijft het gaaf dat je er in staat!

    Ben alweer benieuwd naar de volgende tat die je gaat laten zetten 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.