Is dit vervanging?

Is dit vervanging?

Ik zag het ergens voorbij komen en dacht is dit vervanging?

Mensen die mij langer volgen weten dat ik een kanibaal ben. Oftwel, ik eet heel veel vlees.
Maar ik probeer, voor zover mogelijk ook regelmatig vega producten. Sommigen kunnen er mee door en sommigen denk ik…gatv…., juist dus dat.

Een hoop vega producten mag ik ook niet door bepaalde toevoegingen en het te hoog aan koolhydraten. Zo ook deze vega boterhamworst van de Vegetarische slager. Hij is net even iets te hoog in koolhydraten voor mij maar heb hem toch geprobeerd.

Een pakje met 6 plakjes (?) is 2,79. Dat vind ik nog wel meevallen alleen ik heb altijd dubbel dubbel dus had 2 pakjes nodig.

Mensen eten dit op brood maar ik eet geen brood dus ik rol er van alles tussen.

Voorheen at ik gewone echte boterhamworst maar ik eet dus geen varkenvlees meer omdat ik daar niet meer tegen kan ik hoopte dat dit mijn boterhamworst kon vervangen.

Nou daar komt die hoor! Het is lekker…., maar het heeft niet de smaak van wat ik gewend ben. Kwestie van wennen, natuurlijk ben ik mee eens. En voor zo een keer tussendoor is het echt wel goed te doen 😀
Ik ga dit eens in de zoveel tijd wel eten, als snack zeg maar 😉 .

Hebben jullie deze al eens geprobeerd ?

reactie's

reactie's

16 gedachten over “Is dit vervanging?

 1. Ik heb wel eens een hamburger geprobeerd van dit merk, maar dat was niet voor herhaling vatbaar. Aangezien boterhamworst niet gezond is, is dit wellicht een goed alternatief inderdaad!

 2. Ik heb deze nog nooit geprobeerd. Ik eet wel vaak vegetarische burgers of falafel 🙂

 3. Ik vind de substantie van boterhamworst zo niet te doen, haha. Dat ik de vega versie maar ook over sla.

 4. Ik heb het nog niet geprobeerd. Wij eten ook bewust minder vlees en daarom ook eigenlijk geen vleeswaren op af en toe ham voor de tosti na

 5. Ik eet geen vlees, maar zelden vleesvervangers. Deze heb ik dus niet geprobeerd. Wat ik wel geprobeerd heb is de kipkerrie salade, die eet ik ook af en toe op brood.

 6. Jaaaa, deze ken ik goed. Mijn man is vegetariër en heeft deze vaak op brood. Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar het is inderdaad heel anders. Echt even helemaal omschakelen. Ik vind het zo knap als je echt vegetariër kunt worden als mens. Tis zo moeilijk!

 7. Ik eet eigenlijk nooit vegetarisch. Maar goed voor je dat je een vervanger heb gevonden!

 8. Ik ben niet zo een dan van “vegetarisch” vlees. Als ik vlees wil eten, eet ik vlees en als ik geen vlees wil eten, neem ik een sneetje kaas of een blokje feta of eiersalade.

 9. Nee, nooit geprobeerd. Mijn boterhammen zijn altijd rijk belegd, dus dan loopt het wel in de kosten. Vind het wel een goed initiatief trouwens! Ik zou best vegetarisch willen worden, maar ik ben en echte vleeseter (sorry). Ik ben nog niet zover.

  1. haha mij zou je ook nooit van het vlees af kunnen krijgen hoor!! Ik heb die voedingstoffen nodig en het is gewoon te lekker

 10. Ik vind dat nepvlees het ook niet echt. Ik eet minder vlees dan vroeger en vaker dingen als falafel of een geitenkaasje bij de groente ipv vlees.

 11. Wij eten af en toe wel eens vleesvervangers. Maar echt vegan vleeswaren nog niet geproefd.

  Wij zijn ook echt wel van die kannibalen hoor, dus voorlopig zijn we nog niet van het vlees af. Al proberen we wel 1 a 2 dagen in de week een vervanger van vlees te eten. Helemaal niks mis mee 😉

 12. Ik ben een echte omnivoor en ik hou van vlees en vega en alles daarom heen. Ik beschouw dit niet als vleesvervangers, want dan ga je vergelijken, het is een verrijking van het aanbod eiwit voedingsmiddelen en ik zie het als een extra keuze in het dagelijks menu 😉

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: