is het zomer of herfst?

is het zomer of herfst?

Vlak voordat wij naar bed toe gaan checken wij altijd even de weer pagina. en wat zie je dan …..95% regen, 80% regen… zon…2 uur nou weet niet wanneer die schijnt maar denk als wij slapen want hier zien we hem niet!

ja de foto is van onze tuin, moet niet veel harder en meer gaan regenen anders word het dweilen binnen….

Het ergste is dan als je de kids naar school toe brengt en moet rennen voor (niet voor je leven) maar voor de druppels! meiden hebben de mazzel dat ze een plu hebben, ik niet, ik sloop die dingen altijd, of ze klappen dubbel dus die dingen heb ik maar niet meer aangeschaft voor mij, en als de meiden binnen droog in de klas zitten zet ik gewoon die van hun op:) die klappen ook niet zo makkelijk dubbel omdat ze zo lekker compact zijn…oke lul verhaal over een kinderplu hahah

Dit noemen ze zomer… wij zijn echt heel blij dat we vroeg de vakantie in zijn gegaan en nog even van de zon hebben mogen genieten!!!

Vandaag zou het de rest van de dag wel blijven regenen ben ik bang, dus ff naar winkels om normaal je broodje te halen zit er ff niet in;)

19 gedachten over “is het zomer of herfst?

 1. wow heftig! volgens mij hebben wij hier goeie afwatering ofzo, want ik heb er niks van gemerkt. mn vriend wel, die moest naar voorburg en den haag voor zn werk en die zag het verschil tussen de stoeprand en het asfalt niet meer: even hoog was het! nou, pfff! waar blijft de zon haha

 2. Nou, als je mij zou vertellen dat het herfst was zou ik het ook geloven hoor, helemaal na dat weer van gister. Jeetje zeg…! De beek hier is zo hoog dat de eendje op de kant zwemmen hahaha :’)

 3. Ik loop iedere dag normaal gesproken, nu al 4/5 dagen niet meer en dat is te merken zeg! Ik voel mezelf weer inzakken qua vermoeidheid.. Bah, ik vind een beetje regen nog niet zo erg, maar dit is gewoon niet grappig meer, je zou bijna zeggen dat de herfst al op 21 aug is begonnen ipv 21 september!

 4. Whaha lol een heel logje over gedoe met een plu ;-).
  Ja, je wordt gek van die regen. Dacht dat ze zeiden dat we zo’n mooie zomer zouden krijgen… Die drie warme dagen vind ik niet meetellen!

  1. mohaha ja sorry saar was zo lekker bezig over dat ding hahaha denk o nu moet ik stoppen en verder gaan met het logje 😛
   en nee die drie dagen tellen we niet mee nee 🙁 wat een drama dit he bah

 5. Wat een bagger weer!!! Ik moest vanmorgen met die kleine op mijn ene arm en plu in andere naar het Kinderdagverblijf rennen. Kleine vond de regen machtig interessant 😉
  Na regen komt zonneschijn????

  1. ow dat is ook lekker kind op ene arm plu in andere hahah had daar altijd zo’n hekel aan he en vanmorgen dito 3 schooltassen slepen kids aan het handje die dan in andere handje een plu hadden tja …..uhh niet fijn hahaha
   en ja zonneschijn zou het wel niet worden vandaag en de rest van de week ook niet als ik het zo ff bekeken heb

 6. Wij zijn op zich redelijk de dans ontsprongen tot nu toe. Wel wat regen, maar lang niet zoveel als bij jullie.

  Vanochtend wel, toen werd ik er wakker van. Ik had medelijden met Stefan maar het regende al niet zo hard meer toe hij moest fietsen. En nu is het weer droog. 😉

 7. jij bent het leukste als het regent 😀 hahahhhah de uitspraken vanmorgen weer mijn god rach hahah
  maar je word er niet goed van, en maar binnen zitten blehhhh

 8. Nou, ik ben ook heel blij dat ik tijdens de WK lekker vakantie had. Wat was dat heerlijk weer zeg. Vakantie vieren in je achtertuin. En nu? Bleeh, hier ook regen. Gelukkig een vrije dag en boodschappen gisteren al in huis gehaald. Ik ga alleen naar buiten voor de brievenbus (staat langs de weg ;)).

 9. hahahahaha ik hoorde je vanmorgen wel “tyfassss weer” hahah en ja het is niet normaal zo en niet leuk ook meer 🙁 en je tuin staat zeker vol zeg :s

 10. Wat een rotweer he?! Je zou er bijna depri van worden :S Ik heb ook altijd problemen met mijn plu hahaha, dus ik loop nu maar gewoon met een regenjas (liever voor lul lopen dan zeiknat worden, want tja ik zal toch moeten lopen in de regen…heb geen rijbewijs >_<)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.