It’s done :) dag haar!!

It’s done :) dag haar!!

Vanmorgen was ik, zoals gewoonlijks heel vroeg wakker, uuhh laten we zeggen 5.13 :(. Ben nog wel even terug gegaan en even naar mijn mannetjes haar liggen kijken…Ik ken roontje 16 jaar met lang haar en straks is dat weg..gaat ik dat wel leuk vinden, erger nog, gaat hij dat wel leuk vinden haha.
We zijn even naar de bakker gegaan om 8 uur, daarna een boterham en om 8.45 zat hij in de stoel bij debby de kapster, die doet altijd mijn haar en hij wilde ook alleen maar door haar geknipt worden ;). Nou ze liet er geen gras over groeien en ratsjss de schaar in die staart!!

Ik bleef maar “ooohhh my god ” zeggen haha kon er niet over uit maar hoe meer deb ging knippen hoe meer modelletje eruit kwam en het was goed zo. Was eigenlijk dol enthousiast 😀 zijn staart was blond en bovenop altijd donker en nu is zijn hele haar dus ook donker zonder die staart en daar moet ik nog het meeste aan wennen, mijn blondje is nu geen blondje meer;) nee ik heb een knappe bouwvakker met een opgeruimde kop :D. ik had duidelijk aan gegeven niks te willen laten opscheren vanachter en daar heeft ze zich aan gehouden want zelf vond ze dat ook niks, dat schijnt ook niet meer “in” te zijn dus gewoon lekker losjes 😀

Iedereen is heel enthousiast en vind het leuk en stukken beter natuurlijk ook!!!

Wat ik met zijn lange staart gaat doen denk ik nog even over na. Toen mijn moeder kaal werd van de chemo moest ze een pruik aan schaffen en ik denk dat ik naar die zaak gaat over een tijdje en hun het haar geef zodat ze iemand anders blij kunnen maken met een mooie pruik 😉 wij waren er toen ook heel blij mee toen mams een mooi koppie “nep” haar kreeg 😉

16 gedachten over “It’s done :) dag haar!!

 1. Wat een verschil zeg! Staat heel goed….aan de achterkant…hahahahaha! Roon staat super goed! En hoe voelt het nu Rach als je met je handen door zijn haar gaat?

 2. Oh wauw, met wat er af is gegaan kun je wel een paar pruiken maken! Ziet er goed uit hoor, hoe ziet de voorkant eruit??

 3. cooooolll reed die op de scooter vanmiddag? dan heb ik hem wel even gezien ja 😀 staat hem goed hoor heel ander kopje gelijk he 😉 stoer roontje

 4. hij is zo lekker met zijn korte koppie 😀 zag jullie vanmiddag nog lopen in het centrum hihi super man!!!

 5. Jaa goed hey.
  Is n hele stap geweest.
  Maar lekker vlot kapsel.
  Is Roon niet voor de “Justin Bieber” look gegaan moehaha. Nu wil ik nog n mooi foto van de front 🙂 kant

 6. Wat een verschil!!! Ben stiekem ook wel erg benieuwd naar de voorkant, maar achter zit er erg leuk. Ook niet té kort, maar dit model is juist leuk. 😀
  Goed gedaan Debbie! En Ronald natuurlijk, wat een lef! 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.