De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

its green baby!

| 49 reacties

Oke hij was voor maart geplant maarja je blijft frummelen aan een lay en het was wel tijd voor wat nieuws, dus…… hij is groen!!! er zitten nog wel kinderziektes in zie ik maar daar gaat ik zo onder genot van een koppie thee ff aan knutselen πŸ˜€

reactie's

49 reacties

 1. :livi Heerlijk lente gevoel van je lay out!

 2. Ik krijg er zomer-zin van! Oh nee… dat had ik al… hahaha πŸ˜›

 3. Je nieuwe lay is echt heel mooi…lekker fris ook!

 4. :wow Hij is echt super leuk je nieuwe lay πŸ˜€

 5. Prachtige kleurtjes, vind hem echt heel mooi!

 6. nou sluit me bij de rest aan hoor kwa frisse look πŸ˜€

 7. mohahahhahaha sorry moest ff lache om je reactie over dat lam zijn mijn god rach wat was je erragggg toen lol
  maar goed je lay is niet errag maar super weer

 8. Ooh, heerlijk lente-achtig! I love it. :lo

 9. Looking gooooeeeeeeeedddd!!! heel fleurig! Nu nog die sneeuw weg buiten! πŸ˜€ :kiek

 10. Leuk hoor! Direct een lente gevoel πŸ™‚

 11. ik vind deze layout prachtig! :lo

 12. Hij is wel leuk! Lekker fris lente lookje! :gl

 13. Ziet er weer mooi en fris uit, echt lente-achtig…en nu het weer nog :wing kan niet wachten!!! Wil weer lammetjes zien bij de buren πŸ˜€

  • bij je buren ? oh echt πŸ˜€
   nou hier geen lammetjes naast me moahahah ja lam als lam zijn in het weekend hahaah

   • wie jij of je buren :hmm: haha!!

    • mohahahaah nou me buren hoor rachie drinkt niet hahahahah

     • He jammer, wilde net voorstellen om samen stuk in de kraag te laten lopen haha :ha .

      • MOHAHAH nou geloof me dat wil je niet met mij hoor hahah 2 jaar geleden met oud en nieuw in anderhalf uur tijd een fles rose naar binnen gewerkt en was dus om 19.30 straal en straal bezopen en heb dus weinig mee gekregen van oud nieuw tot vreselijke ergenis van manllief lol. en volgens mij dat nieuwe jaar met voetbal same shit en toen ben ik maar out gegaan in de gang dus…..geen drank voor rachie meer hahahahha

     • WAHAHA! moet wel elke keer vreselijk lachen zie t al helemaal voor me HIHI. Maar misschien was je ‘r wel heel beroerd van. Als ik een glaasje teveel neem (word eerst heel gezellig en uitbundig) word ik daar heel ziek van. Dus ben wel op mijn hoede :wing Gebeurt me niet snel meer.

      • hahahahahahah ja is wel komisch zo om te lezen ook en ja hier ook voel me in het begin lekker en daarna gaat het fout, en ja ziek ben ik er zeker van geweest hahahah ben op de bank gaan liggen en werd smorgens wakker en stond op en was nog zo kachel als het maar kan hhahahah. drink wel eens een jillz of een breezer maar zijn 2 flesjes maar meer niet

 14. Mooie lente kleuren.
  Top!

 15. Oew! Heerlijk lente-achtig πŸ˜€ word er gelijk vrolijk van πŸ˜€

 16. Oh lekker lente achtig.

 17. oooohh mijn lievelings color πŸ˜€

 18. gaaf meissie πŸ˜€

 19. woooooowww lady πŸ˜€ als we zon willen openen we gewoon je site ff met dit sombere weer hihihi

 20. sjow dan :d durfde je het wel aan rach hihih je was vanmiddag zo aan het tobbe

 21. jij hebt je best weer gedaan :wow

 22. :smile toppie weer mevrouwtje πŸ˜€

 23. waarom tiep jij altijd voor mij @bianca moahahhahahaha doos

  maar goed hij is lekker frisjes en daar word je met dit weer wel lekkah vrolijk van he πŸ˜€

 24. ja ja hij is weer funnie funnie πŸ˜€ vind je header weer gaaf:d

 25. dacht dat ik weer verkeerd zat he hahahahah leuk zo dat groen rach :livi

 26. kikke weer meis, zie je nou wel dat hij gelukt is hahaah

 27. hij is idd heeeeeeuuul lente-achtig maar wel heel cute πŸ˜€

 28. fleurig rachie heel fleurig

 29. perrrrrrrrrrfect weer :d en een x geen roze πŸ˜€

 30. zoals gewoonlijks is deze lay ook weer lekker fris en groen haha nee geintje schat

 31. nice moppie

 32. krijg nu helemaal de lente kriebels πŸ˜€ en wat een leuke fotos in je header rach πŸ˜€ leuk met die kat

 33. nou wat is hier nah weer niet goed aan dan hahaha jij bent bang dat ie TE groen is he hahah omdat jezelf de kleuren niet goed kan zien πŸ˜‰ maar meis hij is gaaf

 34. ooohhh laat de zon maar schijnen lalalalallalaa hij is fun

 35. schrok me rot man hahahah maar…….hij is weer om door een ringetje te halen offuhhhh weer niet goed madame?

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: