its green baby!

its green baby!

Oke hij was voor maart geplant maarja je blijft frummelen aan een lay en het was wel tijd voor wat nieuws, dus…… hij is groen!!! er zitten nog wel kinderziektes in zie ik maar daar gaat ik zo onder genot van een koppie thee ff aan knutselen πŸ˜€

reactie's

reactie's

51 gedachten over “its green baby!

 1. schrok me rot man hahahah maar…….hij is weer om door een ringetje te halen offuhhhh weer niet goed madame?

 2. nou wat is hier nah weer niet goed aan dan hahaha jij bent bang dat ie TE groen is he hahah omdat jezelf de kleuren niet goed kan zien πŸ˜‰ maar meis hij is gaaf

 3. krijg nu helemaal de lente kriebels πŸ˜€ en wat een leuke fotos in je header rach πŸ˜€ leuk met die kat

 4. zoals gewoonlijks is deze lay ook weer lekker fris en groen haha nee geintje schat

 5. hij is idd heeeeeeuuul lente-achtig maar wel heel cute πŸ˜€

 6. dacht dat ik weer verkeerd zat he hahahahah leuk zo dat groen rach :livi

 7. ja ja hij is weer funnie funnie πŸ˜€ vind je header weer gaaf:d

 8. waarom tiep jij altijd voor mij @bianca moahahhahahaha doos

  maar goed hij is lekker frisjes en daar word je met dit weer wel lekkah vrolijk van he πŸ˜€

 9. sjow dan :d durfde je het wel aan rach hihih je was vanmiddag zo aan het tobbe

  1. nou ja het was idd ff tobbe en zie kleuren ff wat anders natuurlijk hahahahaha maar goed hij is wel fun geworden

 10. woooooowww lady πŸ˜€ als we zon willen openen we gewoon je site ff met dit sombere weer hihihi

 11. Ziet er weer mooi en fris uit, echt lente-achtig…en nu het weer nog :wing kan niet wachten!!! Wil weer lammetjes zien bij de buren πŸ˜€

  1. bij je buren ? oh echt πŸ˜€
   nou hier geen lammetjes naast me moahahah ja lam als lam zijn in het weekend hahaah

     1. He jammer, wilde net voorstellen om samen stuk in de kraag te laten lopen haha :ha .

      1. MOHAHAH nou geloof me dat wil je niet met mij hoor hahah 2 jaar geleden met oud en nieuw in anderhalf uur tijd een fles rose naar binnen gewerkt en was dus om 19.30 straal en straal bezopen en heb dus weinig mee gekregen van oud nieuw tot vreselijke ergenis van manllief lol. en volgens mij dat nieuwe jaar met voetbal same shit en toen ben ik maar out gegaan in de gang dus…..geen drank voor rachie meer hahahahha

     2. WAHAHA! moet wel elke keer vreselijk lachen zie t al helemaal voor me HIHI. Maar misschien was je ‘r wel heel beroerd van. Als ik een glaasje teveel neem (word eerst heel gezellig en uitbundig) word ik daar heel ziek van. Dus ben wel op mijn hoede :wing Gebeurt me niet snel meer.

      1. hahahahahahah ja is wel komisch zo om te lezen ook en ja hier ook voel me in het begin lekker en daarna gaat het fout, en ja ziek ben ik er zeker van geweest hahahah ben op de bank gaan liggen en werd smorgens wakker en stond op en was nog zo kachel als het maar kan hhahahah. drink wel eens een jillz of een breezer maar zijn 2 flesjes maar meer niet

 12. Looking gooooeeeeeeeedddd!!! heel fleurig! Nu nog die sneeuw weg buiten! πŸ˜€ :kiek

 13. mohahahhahaha sorry moest ff lache om je reactie over dat lam zijn mijn god rach wat was je erragggg toen lol
  maar goed je lay is niet errag maar super weer

 14. nou sluit me bij de rest aan hoor kwa frisse look πŸ˜€

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: