Ja we leven nog

Ja we leven nog

Even een paar dagen geen logje gehad, geen tijd, druk druk druk en als ik even de tijd had was ik niet achter het internet te vinden overdag heb ik het druk met van alles en nog wat, ik train elke avond en als ik gaat zitten is het rond een uur of negen en een uurtje later gaat ik al naar bed, weinig tijd dus!! maar goed, hier alles zijn gangetje, meiden vinden het helemaal geweldig op school en daar is mama en papa natuurlijk heel errug blij om !! niomi is vandaag met haar klas een boswandeling gaan maken en ze kwam weer met een heel verhaal thuis, super leuk dus!!! nog 2 daagjes en dan is het thank god weer weekend!! dat is iets waar wij als gezin elke x naar toe leven en de rest van de week draaien wij op automatische piloot lijkt het wel. heb nog wel ff 2 leuke fotos hihi eentje van rashel die staat te gluren in een portiek toen we zaten te wachten op papa ergens en de andere foto is van vanavond ahhh zo lief, ze waren net gedouched en gingen lekker tegen mekaar aan zitten, niomi was een spelletje aan het spelen en rasje lekker kijken

ik gaat het hier ff bij houden …. ik gaat zo lekker naar mijn mandje toe want morgen gaat onze grote vriend wekkertje weer

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.