jaarlijkse griepshot en briefjes dag

jaarlijkse griepshot en briefjes dag

Ja ja morgen is het weer de dag van de griepshot hier in la familia B. Tot voor kort was ik altijd de l*l hier in huis die hem alleen mocht gaan halen (natuurlijk stonden roon en de meiden met een grijns op de smoel te kijken hoe moeders ff geprikt word he..)
Maar tijden veranderen en ja nu mag niomi ook met mama mee om een prikkie te halen, “sjonge jonge jonge ze hebben me al lek geprikt mam vorig jaar en vorige maand” ja sorry tut maar dit moet ook;)

Niomi is 2 maanden geleden weer aan de ventolin gezet omdat ze net als ik ik bepaalde tijden van het jaar benauwd heeft, nu ben ik wel gestopt met de ventolin want ik vind het helemaal niks een jong griepje aan die troep maar je merkt wel dat ze dan wel meer gaat hoesten en benauwd klinkt :(, daarom heeft de huisarts ook besloten om haar ook voor de griepshot op te laten roepen en morgen gaan we dus gezellie hand in had daar de kamer in om ff “auw” te zeggen en dan weer snel naar huis 😀

We gaan natuurlijk hopen dat we er niet ziek van worden, vorig jaar ben ik er ff niet lekker van geweest nee en hoop dit jaar gewoon geen last te krijgen laat staan die kleine meid 😉

Wat is briefjes-dag? nou ik gil het al 2 weken op twitter dat het op donderdag briefjesdag is maar niet dus haha. Briefjes-dag is hier de dag (morgen, donderdag dus) eventueel als ze verdomd goed hun best doen morgen het briefje in de handen krijgen om af te zwemmen voor hun B diploma dus….gaan jullie even mee duimen ?:D namens de meiden en natuurlijk ook moeders thnx 😉

24 gedachten over “jaarlijkse griepshot en briefjes dag

 1. Zo ff bijgelezen bij je…. is het een beetje meegevallen de prik? Jammer dat ze niet mogen afzwemmen en kan me hun teleurstelling goed begrijpen en ook die van jou, want je wil niets liever dan die koppies zien glimlachen. Sorry dat ik hier even niet ben geweest, maar gewoon even geen zin gehad om te loggen, te www-en etc, maar nu het zulk bagger weer is zitten we weer te intermeppen. Fijne dag vandaag!

  1. nou san de prik wel de dagen erna niet:( vrijdag begon de ellende, spugen, koorts en de hele mikmak en gister (woensdag) ben ik weer een beetje op de been 😐 3.5 kilo lichter en zie eruit of ik dat ik begraven heb gelegen niet fun dus!!
   en geeft toch niet die digi snelweg loopt niet weg hoor san!! ben ook al een week off en boeie doet het me nog totaal niet 😉 xxx

 2. Wil ook net vragen hoe het is gegaan, jammer Rach. Dikke teleurstelling voor je meiden (en jou natuurlijk)… kan ik me echt voorstellen. Volgende keer slagen je meiden gewoon VET! hoe’stie verder? Liefs!

  1. nou helaas 🙁 en ja was er ff ziek van ja en hun zelf ook ze kwamen al huilend de kleedkamer binnen 🙁 zo zielig maar op naar de volgende ronde 😉

 3. Succes met de prikjes! Ik werd als laatst geprikt ergens in.. ja het voorjaar ofzo, met die baarmoederhalskanker prik! Moest er in totaal 3 halen.. had echt een stijve arm steeds!

  Ben ook wel eens flink ziek geweest van zo’n griepprik, hoop dat jullie niet ziek worden!

 4. Zo’n griepprik zou wat voor mij zijn haha voor de tweede keer ziek in een paar dagen tijd. Gaat weer lekker pff

  nouu ik ga voor ze duimen hoor!

 5. Spannend met de meiden ik ga duimen! Ben benieuwd 😀 maar zal vast goed komen.
  Succes met de shot en hopelijk worden jullie er niet ziek van.

  1. nou aman ze mogen niet afzwemmen 🙁 jammer en shit en ja huilen natuurlijk maarja ze beheersen sommige onderdelen nog net niet en ja het moet wel perfect zijn natuurlijk, ze hebben wel onwijs hun best gedaan dat zeker!!! en daar gaat ik ze gewoon voor belonen hihiih

 6. Is het al weer zover voor de griep prik, ik heb nog geen oproep gehad! Zal dan wel een dezer dagen komen 😉
  Spannend dagje dus voor de meiden met zwemmen 😀

 7. jankerrrrttt hahaha sterkte morgen met die shot en dan met name me kleine kabouter nio jij overleeft het wel weer rach haha

  rasje en nio kom op dames morgen (anders is je moeder weer een zuurpruim:P)

 8. Prikken is ook mijn hobby niet. Gelukkig kom ik meestal niet verder dan eens in de zoveel jaar bloedprikken en prikken voor reizen. En daar wilde ik het maar bij laten ;-).
  Succes morgen!

 9. Stefan had ook de griepprik en zat flink aan de ventolin. Maar… sinds hij die sambucol/sambuactin slikt(vlierbessen) heeft hij nergens meer last van. 😮

  Veel plezier met je prikje. 😉 Het stelt toch niet zoveel voor? En hopen dat je idd niet weer ziek wordt.

  1. appart dat hij er dan vanaf is zeg door dat te slikken. Nee ben al zwaar astma patientje vanaf kleins af aan en dat blijft ook zo en daarnaast ook lekker door blijven roken natuurlijk…
   zou ook heel graag van de ventolin af willen maar gaat gewoon niet, het is wel minder nu ik seretide erbij gebruik maar blijf toch nog aan de 4 per dag zitten en daarvoor waren het er 8
   en nee ioon doe me een lol niet weer ziek nee!!!

 10. nee nee en nog eens nee ik gaat het niet over naalden hebben goed ….je weet ik en naald = strekken ahhaha

  girls zet hem op en als het morgen niet lukt lukt het volgende maand wel ;)(he moeders;))

 11. aahg je kleine meissie ook maar snap haar zin ook wel ja jeetje kind is zeker verrot geprik zeg toen 🙁 maar het is een bikkel en denk dat moeders eerder jankt als zei:P

  ennn ik gaat duimen voor dat briefje !!!!

  1. hahah zo echt niet haha de gewone griepshot voel ik niet maar die mexishot was de naald dikker dus ik stond daar zo van joh kom maar hoor haha en pats aaaaauuuwwww k*twijf was me eerste reactie lol, nou kennen ze me daar goed dus ze namen het me niet kwalijk

 12. ik moet er maandag om. Dus als jij dan voor me duimt duim ik morgen voor jou. Ik kan het zeker wel gebruiken want ben doodsbang van naalden en ben er vorig jaar zelfs bij flauwgevallen. Ik moet het trouwens op het werk halen. Gelukkig kennen ze me al en weten ze dat ik de naald niet hoef te zien. Verleden jaar maakte de nieuwe verpleegster een cruciale fout: ze zei je moet niet bang zijn kijk eens hoe klein die naald is ik kijk en zie de naald in mijn arm gaan en ja hoor daar ging ik knal de behandeltafel af. Dokter komt aangerend brengt me bij en vraagt waarom heb je haar niet gezegd dat je flauwvalt als je een naald ziet duh had ik dus wel gezegd maar ze geloofde me niet.

  1. wat een trut zeg die verpleegster!! en ja snap best je angst voor naalden ja, ben er ook zeker geen fan van maar vind een injectie krijgen minder erg dan bloed afnemen in me adertjes brrrr. mijn huidje op me arm is heel dun dus voel dr geen moer van maar het idee gewoon hahah

   1. ja zolang ik het niet zie is het goed maar komt ook omdat toen ik jong was bij een vacinatie een afgebroken naald in mijn arm kreeg.

    Ik moest voor mijn huwelijk in turkije bloed laten aftrekken voor een verplichte bloedtest ik heb die laten afnemen met mijn gezicht tegen mijn man zijn borst gedrukt en hij maar praten om me af te leiden. Hij mocht er eigenlijk niet bij blijven maar omdat ik teon nog helemaal geen turks sprak mocht het gelukkig wel.

 13. liever jij dan ik morgen die shot 😉
  en oje rachel dat houd in dat jij morgen je stresskop weer op hebt :S aaahh arme meiden hahah en hun moeder maar blikken geven van gaat nouuuu goed zwemmen hahaha
  meiden su6 ik duim mee voor jullie en voor mama en niomi duim ik ook voor de shot

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.