Je draagt het of niet

Je draagt het of niet

Je draagt het of je draagt het niet en dan heb ik het over de kleuren van mijn kleding.

Ik heb een kast vol truien en shirts, van alle kleuren eigenlijk wel wat. Maar toch betrap ik mijzelf er elke keer weer op dat het of grijs of zwart is wat ik aan trek.
Zo kocht ik dus vorig jaar in een dolle bui een rode trui en iedereen vond hem leuk staan. En ik had zoiets van uhm ja nee voel hem gewoon niet.

Tja, wat gebeurd er dan? Juist onderin de kast lag hij een beetje weg gedrukt. Totdat dochterlief vroeg of ze hem mocht lenen. Ik zag haar ’s morgens er mee door het huis lopen en dacht, hey dat is best leuk die trui hahah.

Dus na een wasbeurt, want ik was elke dag mijn kleding omdat ik gewoon schone dingen op mijn huid wil en geen gedragen goed. Ik trok hem aan en had weer zoiets van…uhhm nee voel hem nog steeds niet. En ineens was het er!! Ik ben verlieft op mijn rode trui haha, gaat nergens over, i know.

Maar dat je dan toch ineens zo kan omslaan he.

Hebben jullie dat ook wel eens met kledingstukken die je gekocht hebt en dan later en toch heel blij mee bent?

Nu wil ik het toch met meerdere kleuren gaan proberen en ik heb nog niet echt iets geels, ja een truitje maar dat is niet veel soeps meer dus ik ga op pad voor iets geels 😀

Groen zou je mij echt niet in krijgen want ik vind die hele kleur gewoon niks!!

Welke kleur draag jij het liefst? En zou je ook wel eens een kleuren switch willen maken?

De trui kocht ik vorig jaar bij de primark voor 15 euro geloof ik.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.