Je hebt katten en je hebt katten..

Je hebt katten en je hebt katten..

Wij hebben 2 katten, chanel en looney. Moeder en zoon ( we hadden moeder, vader, zoon en dochter) Nou is chanel een oude bok van 12 maar nog zo speels als ik weet niet wat. Looney daarin tegen (10) is dement, en als ik zeg dement meen ik ook dement en nee ik zeg het niet omdat het een leip beest is (is die wel maar goed) nee looney is een mannetje maar kan krijsen als een gigantisch krolse kat en dan met name savonds en snachts (geloof me soms zou ik willen dat ik nog een baby erbij had dan had ik hetzelfde (huilbaby) ) niet leuk dus. Onze dierenarts heeft gezegd dat looney dement is, ondanks dat het jong is voor zijn leeftijd :(. Hij kan daar wel medicatie voor krijgen maar neuh dat doen we maar niet, staat gelijk aan valium voor een mens. Anyway ondanks dat wij het gekrijs haten snachts is hij wel een gigantisch mooi fotomodel hahaha

Hij ligt er af en toe bij dat ik denk oh oh oh gaat toch normaal liggen beest hahaah, maar het leveren wel leuke kiekjes op 😀

18 gedachten over “Je hebt katten en je hebt katten..

 1. Ik ben n poezels fan, heb er ook 4, waarvan 1 kwekkende en 1 krijsende, naar ook zo lief.
  Vind jou poezels zooo fotogeniek en cute

  1. het is ook een super lieve kat madelon, als je hem eenmaal aanhaalt gaat ie ook niet meer bij je weg hahaha maar ja wij worden wel eens pissed om hem omdat ie zo gilt en eigenlijk mogen we dat ook niet doen hij kan er niks aan doen 😉

 2. Aaaah, ene kant zielig. Maar wel ontzettend grappig die foto’s. Die van ons (mijn ouders) liggen soms ook zo gek. En die zijn niet dement. 😛

 3. Dement is hij zeker en het gegil is zeker niet leuk nee, heb het een keer meegemaakt bij je en ik werd er hondsdol van laat staan snachts :S maar knuffelkontje eerste klas hihih

 4. kijkt die dat van jou af rach ? ja he jij ligt er ook bij moahahah lol wat een lekker ding is het zeg. wel zielig van zijn dementie, kan dat nog erger worden of ..?

  1. het kan nog erger worden ja maar dan is het einde discussie met hem denk ik 😉 dan word het ook gewoon zielig en dan zit er niks anders op ….

 5. mijn collega’s en ik zitten even stiekum op je site te kijken tijdens het werk (vind je niet erg he zorg echt wel dat je de stukken op tijd hebt hahah) en we liggen blauw in de keet hierzo

 6. haha loon is geniaal !!! heerlijk beest is het en ja zonde van ze dementie maar ja wat wil je in zo’n gezin 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.