Je huid pamperen

Je huid pamperen

hema sheetmask by vosje

Een paar maand geleden ( december ’19 ) was ik op een event en kreeg ik een goodiebag mee. Hier zat onder meer dit masker in.

Het masker dat in de goodiebag zag was een sheetmask in de print van een tijger. Aangezien ik vaker een masker wil gebruiken maakte ik vorige week mooi van de gelegenheid gebruik om dit masker te testen.

Zo op het eerste gezicht ziet het er veel belovend uit. Ik was dan ook echt heel erg benieuwd naar dit masker.

Dit is overigens niet het eerste masker met een printje dat ik test. Ik had namelijk ook een keer het Panda sheetmask van de Action getest.

hema sheetmask by vosje

Oke, hele slechte foto dit *ahum*, maar goed het mag duidelijk zijn dat het een tijgerprint is haha.

Het is een fijn masker die doet wat het moet doen. Het verzorgde mijn gezicht goed en voelde zacht aan.

Het enige nadeel ( wat ik van alle sheetmasks vind ongeacht merk ) is dat deze erg nat was. Maar dat verhelp ik door hem wat “uit te knijpen” wanneer ik hem eruit haal. Dan is het prima te doen en zit ik niet onder het serum.

Raad ik het aan? Want het kost €2.50, stukken duurder dus als je een masker van de action er naast legt.

Op zich is het een prima masker en prima voor de afwisseling. Mocht je een Hema in de buurt hebben, dan raad ik je het zeker aan. Ook wanneer je geen Action in de buurt hebt, maar wel de Hema.

Gebruik jij wel eens sheetmaskers? Zo ja, welke gebruik jij graag qua merk?

16 gedachten over “Je huid pamperen

  1. Ik vind dat natte ook niks haha. Maar ook wel weer zonde van het overtollige serum. Dus dat smeert mijn moeder dan op als maskertje.

  2. Zo heb je wel een lekker kleurtje op je gezicht Daisy! Zou je er ook mee naar buiten lopen? ;p
    Wel fijn dat het heeft gedaan wat het moest doen.

  3. Jaaa, heel herkenbaar, dat uitknijpen van een masker als ‘ie te nat is. Dat printje vind ik echt hilarisch, kreeg een smile op mn gezicht 🙂

  4. Heerlijk zeg, ik doe eigenlijk veelste weinig qua maskers. Ik moet er weer eens een paar in huis halen, dan kan ik het weer vaker doen! Zo’n tijgerprint is natuurlijk fantastisch!

  5. Ik gebruik een masker als dit nooit, al lijkt het me wel heel erg lekker. Het is meer dat ik bang ben dat er ineens aangebeld gaat worden haha en ik de deur open moet doen 🙂 Misschien gewoon eens doen, helemaal omdat het goed werkt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.