Je moet ervan houden

Je moet ervan houden

Je moet er van houden. Van schoenen met dikke zolen.

Ik kan je vertellen dat ik er gek op ben, en dat ik ze heerlijk vind lopen.
Ik kan niet zomaar elk soort schoen aan, jammer genoeg. Door mijn lichamelijke issue’s zijn ook mijn voeten een dingetje. Dun smal en wankel.
Ik heb Fila’s en Nike’s, en daar kan ik goed op lopen. Maar ik wilde heel graag van die buffalo sneakers. Maar of ik daar op kon lopen wist ik niet dus ging ik op zoek naar een tijdelijk alternatief.

En die vond ik bij de Bershka!

Ze lijken heel veel op mijn Fila’s alleen dan met een mega zool eronder. En ze lopen als een paar sloffen :D.
Ik ben verkocht en ga dus nu shoppen voor een paar echte buffalo sneakers!! Ik ga dan voor een wit paar.

Deze kosten 45,99 dus niet duur. Je kan ze overal onder combineren, en ik draag ze het liefst onder mijn spijkerbroek of flair pants.

Wat vinden jullie van sneakers met dikke zolen ?

23 gedachten over “Je moet ervan houden

  1. Het is inderdaad die dikke zool die mij zo tegenstaat. Het lijkt er dan ook op dat ze helemaal niet lekker lopen. Maar zo te lezen zitten ze prima. En dat is waar het uiteindelijk ook om gaat. Fijn dat je tevreden bent en ik vind de prijs echt mee vallen.

  2. Ik vind ze als je ze zo ziet staan nooit zo mooi maar als iemand ze aan heeft dan vind ik ze juist super tof staan. Het leek mij niet lekker lopen maar misschien moet ik ze dan toch eens proberen

  3. Ik vind ze niet per se mooi, maar volgens mij lopen ze echt heerlijk! Doet me een beetje denken aan de ‘Spice Girl’ schoenen van vroeger – die vond ik toen ook fantastisch 🙂

    1. ze lopen inderdaad heerlijk!! en nee mooi zijn ze niet hahah als ik er zo naar zit te kijken denk ik ook…hmmm jullie zijn beste lelijk maar ze hebben gewoon iets haha

      1. Haha ja ik had hetzelfde ook met Uggs, achteraf geen schoonheidsprijs misschien maar man wat zitten die dingen lekker!

  4. Ik krijg spice girls vibes haha! Ik las laatst dat die bekende schoenen uit de jaren 90 weer terug komen, ben alleen de naam vergeten 🙁 was ook iets voor jou geweest.

  5. Het doet me denken aan de schoenen uit de late ’90s en de spice girls die ze droegen. Lekker lomp en stoer. Mij zou het voor geen meter staan,maar ik lees dat het voor jou heel veel voordelen biedt. Fijn dat je schoenen hebt gevonden die voor jou heerlijk lopen. Daar zijn schoenen immers voor.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.