Jeugdsentimet met HEMA

Jeugdsentimet met HEMA

Puur jeugdsentiment: nostalgie in een potje

Eyegloss, in de stapelbare potjes, herken je ze nog uit de jaren ’90? HEMA, toen nog Miss Helen, komt terug met een gouwe ouwe. De zes verschillende stackers met lipbalm, eyeshadow, blush en highlighters zijn een mix van de trends van toen en nu.

De stackers zijn vanaf week 18 voor € 5,- verkrijgbaar in de HEMA winkels en op hema.nl

Eyecream

De rij gepigmenteerde eyecreams geven je ogen een mooie, glanzende look. Twee varianten in elk drie verschillende kleuren in zowelbruin- en wit/ blauwtinten.

Lipbalm

Er zijn twee soorten lipbalms in elk drie verschillende kleuren, één met roze en rood en één met nude, peach en bruin. De lipbalms geven een lichte kleur af en ruiken naar frambozen.

Loose eye powder

Drie verschillende kleuren op elkaar gestapeld. Met de losse poeder breng je extra glans aan op je oogleden.

Blush & Glow

Twee highlighters en één blush om lekker mee te variëren.

Toen ik dit persbericht binnenkreeg, moest ik gelijk aan vroeger denken, toem mama deze producten had, plus nog veel meer van het toen nog Miss Helen. Wat hebben we een lol gehad met het samen make-uppen!

13 gedachten over “Jeugdsentimet met HEMA

  1. Wat leuk ook om te lezen dat je vroeger veel plezier beleefde met make-uppen met mama. Hopelijk jouw dochters nu met jou. En Hema, ja, dat is altijd jeugdsentiment. Jammer dat ze nog steeds in financieel zwaar weer verkeren.

  2. Haha ja deze herken ik idd ook nog! Grappig. Wel weet ik dat die oogcreme altijd in de plooitjes van je ooglid ging zitten. Hoop dat de kwaliteit nu beter is!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.