Jezelf verwennen in Q-time

Jezelf verwennen in Q-time

Je mag jezelf best verwennen in deze quarantaine tijd.

Of niet alleen jezelf maar ook iemand anders kan je natuurlijk blij maken met iets. Je kan natuurlijk een bloemetje bestellen en laten bezorgen, of een paar boodschapjes doen voor iemand.

Ik zat meer te denken aan iets van sieraden, kettingen doen het bijvoorbeeld altijd goed. Daar word iedereen wel vrolijk van, althans ik wel!!
Op de site van My Jewellery kwam ik de meest leukste items tegen en wilde eigenlijk gelijk los gaan voor mensen die ik wat wil geven.

Bron: My jewellery

Onze dochters bijvoorbeeld, die wil ik wel wat geven. Ze missen school en hun vrienden maar doen ondertussen wel hun best met online school. Ze houden zich strikt aan de regels en daar heb ik alleen maar respect voor. Want laten we even eerlijk zijn, deze tijd voor jonge lui is gewoon niet leuk! Dus verwen ze maar denk ik dan!!

Verwennen jullie iemand in deze tijd graag en zo ja met wat ?

Dit artikel is in samenwerking met My jewellery

22 gedachten over “Jezelf verwennen in Q-time

 1. Super lief van je! Ik ben meer bezig met kaartjes sturen. Merk dat dat ook wel een positief effect geeft.

 2. Nog niet, al ben ik nu wel goed aan het nadenken want mijn zoontje is bijna jarig en dat wordt natuurlijk gewoon binnenblijven zonder vrienden dus die wil ik dan wel extra verwennen.

 3. Ik vind het ook leuk om anderen iets kado te doen, zeker in deze tijd. Bijvoorbeeld een vriendinnetje dat alleen woont, wat in deze tijd best wel saai kan zijn.

 4. Ik heb vorige week bij een aantal vriendinnen een bosje bloemen met een kaartje laten bezorgen, gewoon om ze even te laten weten dat ik aan ze denk en ze mis.

 5. Het is inderdaad belangrijk om jezelf eens in de bloemetjes te zetten in deze moeilijke periode! De sieraden van My Jewellery zijn daar inderdaad perfect voor!

 6. Ja wij sturen veel kaartjes naar familie en we verwennen onszelf door bij lokale restaurants af en toe maaltijden te bestellen.

 7. Inderdaad heel belangrijk voor deze tijd! Ik kreeg afgelopen week bloemen en post van mijn vriendinnen. Super lief en het vrolijkte mij echt op. 🙂

 8. Bloemen en kaartjes vind ik erg fijn om te geven of om te laten bezorgen. Een opkikkertje kan iedereen in deze rare tijden goed gebruiken.

 9. ik heb bij directe familie doosje met koffie/thee en wat lekkere dingen laten bezorgen.Mijn verjaardag volgende maand zal toch niet door kunnen gaan dus dan doe ik het maar omgekeerd;-)

 10. Mezelf! haha ik heb onlangs bij My Jewellery nieuwe kettingen en jurken besteld. De jongens verwen ik elke dag want ze mogen een half uur later naar bed.

 11. Ik verwen mezelf nu en dan met boeketje lokale bloemen. En omdat we niet uit eten kunnen, bestel ik wel een keertje in de week eten om lokale horeca te steunen en ook een dagje niet te hoeven koken.

 12. Ik verwennen zelfs belangrijk in deze periode, dat zijn echt lichtpuntjes in mijn dag. Ik verwen mezelf ook (helaas) met vooral eten en gewoon ook wat meer rusten.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.