Joe!! Vakantie is on!

Joe!! Vakantie is on!

Ik zeg joe! De vakantie is begonnen!

Het is allemaal wel super raar hoor. We zijn weken niet naar school geweest, en dan ineens heb je via Teams je rapport gesprek :(. Dubbele gevoelens spelen dan op hier.

Tijdens die fijne rot corona tijd ben ik wel gewoon door gaan knallen met school, in het weekend zelfs en soms ook ’s nachts!
En dat heeft zijn vruchten afgeworpen!! Ik ben met rekenen goed omhoog gegaan want daar had ik moeite mee, dus schouderklopje voor mijzelf zeg ik dan.

Voor de gym een 5…., en dat heeft een reden. We moesten filmpjes maken dat we aan het sporten waren en dat door sturen naar de juf of meester. Maar mama stond daar niet achter, een jonge meid die even door haar knieetjes gaan en dat filmen….uh nee zei ze, en zelf voelde ik mij daar ook niet prettig bij omdat te filmen. Hardlopen en dat soort dingen heb ik wel ingeleverd. En ik had ook eerlijk aangegeven geen zin te hebben erin want ik was moe, moe van alles, zoals de corona tijd, werken en school thuis doen 😉

Daar was alle begrip voor gelukkig.

Ik ben met vlag en wimpel, zeg ik dat goed? Over naar de vierde klas!!

Ik hoop zo dat het nieuwe schooljaar gewoon lekker verloopt zoals hij hoort te verlopen en geen gekke corona bullshit, want dat heeft echt een klap in mijn sociale leven gegeven. En voor iedereen wel. Alle aanpassingen, alle dingen die niet meer mochten…pfffff laten we maar positief vooruit kijken goed 😀

Je snapt dat mijn pa en ma happy de peppy zijn en als waardering betalen ze een stukje mee aan mijn tattoo die ik 9 juli ga laten zetten!

Ik ga van mijn vakantie genieten, en niet door de hele dag op mijn bed te liggen, nee leuke dingen doen, hard werken en genieten!!

8 gedachten over “Joe!! Vakantie is on!

  1. Wat een mooie cijferlijst moppie!!! Super trots op je!
    Dat heb je mooi maar even geflikt!

    En wat die 5 betreft! Groot gelijk hoor 😉

    Oeh, ben wel benieuwd naar je nieuwe ink 😀

    Nu lekker genieten van de vakantie! Want die is dik verdiend!

  2. Wauw, ik vind het een prachtig rapport! Goed gedaan zeg. En ach gym… ik zou bijna zeggen: ‘Dat is toch geen echt vak,’ maar dat mag je niet zeggen natuurlijk…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.