joekel van een orchidee!

joekel van een orchidee!

Wij zijn hier in huis niet zo gek op planten, nou ja ik niet roon wel. Alleen de orchidee vind ik super en we hebben er hier ook heel wat versleten moet ik zeggen. Nou had roon vorige week weer dolle bui en kocht er eentje maar niet wetende dat hij uitgeklapt een joekel zou zijn dus…..waar gaan we die nou weer neerzetten….oke op de box kon die wel staan want in het raamkozijn was het geen podum moet ik zeggen. Hij is wel heel mooi:D

nu eens kijken hoe lang we deze kunnen behouden 😀

zijn jullie gek op planten in huis ? en zoja wat heb jij staan ?

13 gedachten over “joekel van een orchidee!

 1. jeps , kep je op hieves gelezen :to
  heb andere mail
  hij sta dur nu goed in hoor :aahh

 2. ja orchideeen zijn zoooow mooi
  maar helaas overleven die hier niet
  moet zeggen dak ze altijd vergeet water te geven. hier weinig planten, ze overleven ten eerste mij niet en ten tweede de poezen niet hihi

 3. Die bloeit mooi! Ik vind planten mooi, maar de planten houden helaas niet van mij lol hoe goed ik ze ook verzorg, ze gaan allemaal dood :hmm: . Op de balkon hebben we wel een plantenbak staan, maar die groeit goed…hoe kan het ook anders, die worden door Hubby verzorgd. :wtf

 4. Hey Rach!

  Zoals ik gister al achterliet op je foto’s op Hyves, geweldige foto’s.. Ik heb nie zo heel veel meegekregen van Twitter, want had zelf gister ook een drukke dag, en op de een of andere manier vergeet ik het dan elke keer haha, maar ik wil graag je gesloten logje lezen!

  Groetjes Row!

  p.s. ik laat niet altijd wat achter, maar zo af en toe volg ik je site op de achtergrond 🙂

 5. whoow die is groot ja! en nu proberen zo te houden ja, nou ja ronald dan want jij niet nee haha

 6. Ik helemaal niet maar volgens mijn moeder moet je planten hebben anders is het ongezellig. Het is dat zij ze ook verzorgt maar zo goed hebben ze het hier niet haha.

 7. zo dat is inderdaad een joekel rachel 😀 mooi zijn ze he, hier gaan ze alleen heel snel dood:( heb ze wel eens zo alleen met takken op een kamer gezet en zitten wachten voor nieuwe bloemen maar dat duurde mij te lang 😉

 8. Hij is prachtig! Grappig dat jouw vent ook zo gek is op planten. Die van mij ook en koopt ook vaak maar wat aan :wing . Ik verwaarloos plantjes altijd…ik vergeet het gewoon om ze water te geven…
  Echt veel spannende planten hebben we hier dan ook niet staan…die overleven t toch niet

 9. Wauw die is gaaf zeg! :livi Orchideen zijn ook ons favoriet maar gaan snel dood, maar ik weet nu de reden! Ze mogen niet teveel water hebben!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.