Josh V

Josh V

Ik ben helemaal weg van Josh V.

En niet iedereen kent haar ben ik nu wel achter, maar als je haar kent van haar vlogs en kleding dan weet je wel wat ik bedoel.

De kleding van Josh V is gewoon….geweldig. Alleen ik kan het niet dragen want A ik pas het niet, zelfs niet de allerkleinste maat en B het staat mij niet. Ja hoe erg is dat dan :(. Maar goed, daar heb ik mij dan maar bij neergelegd.

Naast de super leuke kleding verkopen ze ook hele gave accessoires en ja hoor daar kan deze moeder zich wel helemaal in vinden. De tassen, de oorbellen, riemen ect.

Ik heb nu een strap gekocht voor mijn tas. Een schouderband dus. Niet alleen omdat ik hem heel leuk vind maar ook om het feit dat er geen metaal ding aanzit waar je hem mee moet verstellen. Dat zat op mijn huidige dus wel en dat schuurt over mijn dunnen schouders en doet dus pijn. Met deze strap dus geen last meer van!

Je kan hem ook gewoon lekker om elke tas doen die jij die dag wil dragen.

De strap was 24,95 en ik heb besteld via de site van Josh V.

Kennen jullie Josh V? En hebben jullie er ook items van?

14 gedachten over “Josh V

  1. Ik zag vanmorgen een foto voorbij komen van een tas van Marc Jacobs, met logo strap die ik aan het proberen was, zo’n 2 jaar geleden. Nu viel mijn oog op de strap. Logo’s was toen nog niet zo’n big deal, maar nu vind ik het echt super leuk! Ik wil er heel graag nog een van Stella McCartney bemachtigen, of een look-a-like strap riem. Deze komen ook helemaal terug!

  2. Ik ken haar niet maar het ziet er uit als een mooi merk. Leuke band ik was ook nog opzoek naar eentje voor mijn tas, die helaas een beetje gesloopt is!

    1. het is zeker een mooi merk, wel heel duur maarja dan heb je ook wat en inderdaad zou je je gesloopte band hiermee kunnen vervangen 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.