Josh V

| 14 reacties

Ik ben helemaal weg van Josh V.

En niet iedereen kent haar ben ik nu wel achter, maar als je haar kent van haar vlogs en kleding dan weet je wel wat ik bedoel.

De kleding van Josh V is gewoon….geweldig. Alleen ik kan het niet dragen want A ik pas het niet, zelfs niet de allerkleinste maat en B het staat mij niet. Ja hoe erg is dat dan :(. Maar goed, daar heb ik mij dan maar bij neergelegd.

Naast de super leuke kleding verkopen ze ook hele gave accessoires en ja hoor daar kan deze moeder zich wel helemaal in vinden. De tassen, de oorbellen, riemen ect.

Ik heb nu een strap gekocht voor mijn tas. Een schouderband dus. Niet alleen omdat ik hem heel leuk vind maar ook om het feit dat er geen metaal ding aanzit waar je hem mee moet verstellen. Dat zat op mijn huidige dus wel en dat schuurt over mijn dunnen schouders en doet dus pijn. Met deze strap dus geen last meer van!

Je kan hem ook gewoon lekker om elke tas doen die jij die dag wil dragen.

De strap was 24,95 en ik heb besteld via de site van Josh V.

Kennen jullie Josh V? En hebben jullie er ook items van?

reactie's

reactie's

14 reacties

  1. Ik zag vanmorgen een foto voorbij komen van een tas van Marc Jacobs, met logo strap die ik aan het proberen was, zo’n 2 jaar geleden. Nu viel mijn oog op de strap. Logo’s was toen nog niet zo’n big deal, maar nu vind ik het echt super leuk! Ik wil er heel graag nog een van Stella McCartney bemachtigen, of een look-a-like strap riem. Deze komen ook helemaal terug!

  2. Ze heeft leuke items, soms wel overpriced. Heb wel oorbellen van dit merk!

  3. Ik kon dit merk nog niet. Maar ik heb even op de site gekeken en ze hebben wel leuke dingen!

  4. Nee, zelfs nog nooit van gehoord… Waar is ze te zien?

  5. Wat een mooie accessoire zeg! Die vind ik echt prachtig 🙂 Ik heb niks van Josh V in mijn kast en dat is niet omdat ik het niet pas of het niet mooi vind, maar vooral omdat het zo duur is haha.

  6. Ik ken het merk zelf niet, maar zal een kijkje nemen!

  7. Ja wat een super leuk merk! Zelf ben ik er ook helemaal gek op 😀

  8. Ik ken haar niet maar het ziet er uit als een mooi merk. Leuke band ik was ook nog opzoek naar eentje voor mijn tas, die helaas een beetje gesloopt is!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: