Just personal

Just personal

Even een disclaimer…op medische gebied hebben wij al alles uit de kast gehaald en weet ik genoeg van medische en lichamelijke dingen. En hoe lief het ook is, tips en tricks zit ik niet op te wachten 😉

Mensen willen alles weten dus ik dat dacht, laat ik een even een just personal blogpost online zetten. Even een persoonlijke update. Die geef ik wel vaker en vond het nu wel weer tijd voor eentje.

Mensen die mij nog niet zo lang volgen denk dat ik elke keer maar pech heb met alle kwaaltjes en bloeduitslagen. En het een griep of een ontsteking is waar ik de afgelopen tijd mee worstel.

Wat ze niet weten is dat ik al 16 jaar aan het knokken ben. Wat begon met een strijd tegen anorexia, is nu een strijd tegen mijn lichaam om het te laten functioneren. Ik deal al jaren met een kalium en natrium tekort en in de loop der jaren zijn daar een aantal dingen bij gekomen.

Ik word ook een dagje ouder, afgelopen dinsdag was mijn b-day en ja toen kreeg het lichaam weer een error wat waarschijnlijk te maken had met de antibiotica kuur. Ik mag en kan niet alles toegediend krijgen omdat dan alle bellen gaan rinkelen en zo nu dus ook weer. Ik ben al een paar maanden bezig met een ontsteking uit mijn lichaam te krijgen maar dat lukt dus niet. Mijn lichaam neemt nog steeds niks op zowel voedsel als medicatie, dus het is dweilen met de kraan open. Wat de antibiotica wel doet is alles maar dan ook alles in mijn systeem plat leggen en alle tellers op nul te doen zetten. Dus ik had pas mijn ijzer en Vit D weer op pijl weten te krijgen…, dat is nu allemaal weer weg en kan deze moeder weer helemaal opnieuw beginnen. En dit verhaal herhaalt zich btw elk jaar en om de zoveel maanden, dus oooh wat erg reacties ….don’t haha.

Anyhow, de bullshit goes on. En staat mijn tikkende tijdbom op scherp. Helaas.

Maar ondanks alles shit die ik dagelijks voor mijn kiezen krijg, geniet ik van alles en dat weten mijn vaste volgers ook wel. Ik haal uit alles iets positiefs, ook uit de negatieve dingen.

Op mijn verjaardag kreeg ik geen kadootjes, die krijg ik vandaag en volgende week hihi. Wat ik wel kreeg was dit mooie en super schattige bloemstuk, en ik had op insta gezet van mijn nieuwe mattie hihi.

Het geheimzinnige daarachter hoop ik jullie snel te kunnen vertellen. Voor nu houd ik het lekker voor gezien en ga ik genieten van mijn laatste mama dochter dagje met Ras vandaag. Beide meiden moeten maandag weer naar school en dan begint het “normale” leven weer een beetje 😉

Fijn weekend!!

21 gedachten over “Just personal

 1. Ik kan alleen maar zeggen dat ik respect en bewondering heb voor de manier hoe je ermee omgaat. Al kan ik me voorstellen dat het niet altijd makkelijk is. Zeker niet met goedbedoelde, doch ongevraagde adviezen. Wel leuk dat er nog cadeaus in het vooruitzicht staan. Spannend! Ben weer benieuwd!

 2. Heel heftig voor je! En snap dat je niet zit te wachten op goed bedoelde adviezen.
  Ik vind het fijn dat iedereen nu weer naar school gaat en het gewone leven weer kan beginnen!

  1. je kan er vanaf komen maar in hoeverre is je lichaam kapot is de vraag dan 😉 ik heb er een aparte site voor aangemaakt, project-a en levenslang….het is en blijft altijd een trigger 😉

 3. Het lijkt me lastig om steeds weer te dealen met je lichaam die ‘niet meewerkt’. Ik herken dat in zekere mate ook bij mijn eigen lichaam. Mooi hoe je daar zo open over bent en eerlijk over deelt.

 4. Wat naar toch dat je steeds zo moet vechten en dat je lichaam zo tegenwerkt, maar ik vind het super zo positief als je in het leven staat en wat je allemaal onderneemt met de meiden. Ik had je al gefeliciteerd maar wens je ook dit weekend gezelligheid toe ( en cadeaus :))

 5. Zo heftig wat een eetstoornis tot gevolg kan hebben. Je bent een dappere vrouw en allerliefste moeder, geniet van alle mooie momentjes.

 6. Het is zoals je zegt: je vaste volgers kennen je wel en gaan ook zo geen reacties plaatsen. Vele zaken zoals “ooh, wat erg” of “ik zal eens een tip geven” zijn natuurlijk wel goed bedoeld, maar komen vooral uit onwetendheid denk ik.

  1. precies en ik waardeer het ook wel hoor maar er zijn er soms tussen die mij dan al langer volgen…pfff die denken dat ik uit een ei kom haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.