Kadootjes voor de man

| 18 reacties

Kadootjes voor de man.
Zo noem ik deze blogpost maar want ik blog nooit en heb er dus ook geen reet verstand van!

Afijn, ik was jarig afgelopen week en daar hoort natuurlijk iets om uit te pakken bij. Nou ben ik een drama persoon met wat ik wil hebben voor mijn verjaardag, maar gelukkig hebben het vrouwtje en de meiden het goed voor elkaar gekregen om deze man een flinke smile on his face te geven.

Niomi had de boel versierd, en ik kwam om 5.45 beneden en trof dit zo op tafel aan. Nou daar word een vader wel gelukkig van, ik in ieder geval wel!

Van de vrouw des huizes kreeg ik deze trui van MLLNR. Ik heb er al eentje eerder gehad van haar en die krengen zitten een partij lekker! Ze had een golden trust trui in eerste instantie gekocht, maar die heb ik terug gestuurd. Dat klinkt heel ondankbaar, maar hij zat gewoon niet lekker en dat vond en zag Rach ook, dus hup terug met die handel, en deze besteld. Alleen ja hij is wit….., en ik ben een bouwvakker….letterlijk en figuurlijk, 3 keer raden hoelang dat goed gaat!

Van Niomi kreeg ik deze leuke en lieve beker, waar ik zeker wel mijn koffie uit ga drinken.

En tot slot van onze kleine draak Rashel kreeg ik lekkere douchegel en een nieuwe puf voor onder de douche, en ja ja ik was mij daar ook mee ja, vind deze dingen beter dan een spons of een klef washandje ;).

Jullie weten, nou ja volgens mijn vrouw dan, dat ik niet van social media houd en daarom ook nooit in beeld kom, maar ze vond het een leuk idee om eens mij aan het woord te laten en met deze insteek vond ik dat oke! Het is dus niet zo dat ik meerder blogs ga schrijven hahah.

Hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

reactie's

reactie's

18 reacties

 1. Gefeliciteerd! Leuke verrassingen zo van de meiden, altijd leuk.

 2. Nou wat goed Ronald dat jij een blogpodium krijgt aangeboden. Hopelijk vond je het leuk. Enne, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

 3. Gefeliciteerd! Mooie cadeaus, die sweater vind ik het leukste!

 4. Alsnog gefeliciteerd. Maar nee? Een klef washandje niet zo leuk? 😅

 5. Nog gefeliciteerd met je man. Wat leuke verassing. die sweatshirt is erg leuk. Staat hij goed

 6. Nog gefeliciteerd! Leuke cadeaus heb je gekregen, de koffie zal nu vast lekkerder smaken in die mooie mok.

 7. Wat een leuke verrassing van de meiden. Je bent goed verwend! En nog gefeliciteerd 😉

 8. Gefeliciteerd, ik geef mijn vader altijd muziek voor zijn verjaardag. We gaan dan samen naar de platenzaak om lp’s en cd’s voor hem uit te zoeken

 9. Gefeliciteerd!
  Deze post is de ideale inspiratie om een kadotje voor mijn vriend te vinden. Hij is ook fan van Axe.
  Geniet van je leuke kadotjes!

 10. Wat sta je trouwens vroeg op op je verjaardag : ) Is dat omdat je vroeg op je werk moet zijn?

 11. Oh jammer, vond het erg leuk om te lezen! Lekker verwend ben je en nog van harte gefeliciteerd!

 12. Wat ontzettend leuk om eens van jou te lezen Ronald en nog gefeliciteerd! Ik lees al lang mee met deze blog en het is al heel leuk dat Rachel en de meiden samen bloggen, maar een stukje van jou erbij maakt het helemaal een familie blog! Ook voor jou en de meiden zal het momenteel zwaar zijn in huis met Rachel haar slechte gezondheid en ik wens jullie sterkte toe.

  • dank je wel voor je bericht lodi, en ik vond het toch wel leuk om te doen dus er komt nisschien toch wel meer aan 😉 en het valt zeker niet mee met Rach op dit moment. Maar we zijn er als gezin om haar er doorheen te slepen 😉 , dank je wel.

 13. Van een leuke verrassing om bij beneden te komen zeg. Het ziet er echt heel feestelijk uit. En de trui is prachtig!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: