Kanjers!! maar ooh die pubertijd….

Kanjers!! maar ooh die pubertijd….

Onze 2 kanjers update maar. Ze hebben het afgelopen jaar rete hun best gedaan op school en dat bleek wel uit de rapporten, nou ja van niomi nog niks gehad maar wel goede gesprekken van de school en ja ze is over en zo ook onze mini rashel 😀 Als ouder zijnde ben je dan gewoon rete blij en zeker aangezien de omstandigheden ;). Niomi word 18 juli al weer 12 jaar, een dametje is het maar zo zo aan het puberen 😐 en ja elke ouder met opgroeiende kids krijgt daar mee te maken en ik kan je nu al zeggen “zet je schrap honey” hahaha. Ik hoor vaak ouders die-net-komen-kijken zeggen van ooh maar dat gebeurd mij niet dat ze puberaal gedrag gaan vertonen hahaha nou ik was ook ooit zo’n ouder en ik slik mijn woorden maar weer in van toen ;). De meiden krijgen een redelijk strenge opvoeding, ik zelf ben alleen met mijn moeder opgegroeid en dus een verwent nest, oke onze meiden zijn ook verwent, i know, maar hier gelden gewoon strakke regels en neig toch echt naar mijn moeder haar gedrag elke keer. Is dat goed? geen idee maar ik voel mij er goed bij. Roon daarin tegen heeft een hele andere opvoeding gehad en tja wat krijg je dan…..dat pa en ma het niet eens zijn over dingen 🙁 maar goed negen van de tien keer heeft roon zoiets van rach zoek het maar uit en doe maar wat jou het beste lijkt hahah. Afijn puberen dus…… not nice in ieder geval en ja kan er soms wel heel pissed om worden maar ja ik ben ook zo geweest en misschien nog wel erger ook!!!

Rashel daarin tegen heeft soms haar buien maar is echt nog meer het meisje meisje en dat vind mama fijn hahah maar ik houd er wel rekening mee dat dat ineens om kan slaan natuurlijk ;). Kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen grote zorgen…….uuhm ja sluit ik mij bij aan maar ondanks het pubergedrag ben ik super trots op ze en zijn ze mijn hartslag 😀

Hebben jullie puberende kids ?  hoe ga je daar mee om?

Nog een weekje en dan gaat de vlag uit, oftwel de vakantie begint!!! Alle wekkers haal ik weg haahha en gaat hopelijk 6 weken heerlijk genieten met een beetje mooi weer 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.