Kassakoopjes #1

Kassakoopjes #1

Kassakoopjes, wie kent het niet? Het zijn van die producten die bij de kassa te vinden zijn voor leuke prijsjes! Vandaag laat ik jullie mijn laatste kassakoopjes zien.

Omdat ik ze steeds vaker weet te scoren, zoals de highlighter van Catrice een tijd terug, lijkt het me leuk hier een soort van vast iets van te maken.

kassakoopjes daisy la familia b

En natuurlijk scoor ik ze niet elke week. Maar zo nu en dan kom ik ze tegen. En deel ik ze graag met jullie 😀

Mijn laatste koopjes waren 2 producten van Maybelline. Deze lagen in een bak met meerdere producten voor € 1,- , want het zouden testers zijn.
De highligter was zelfs nog geseald, prima direct uit de bak gevist 😉 De lipstick wel even bekeken, maar die was nog brand new! Nog nooit aangeraakt. Dus die ging ook mee!

Al met al heb ik me toch een goeie deal gescoord, want heb toch in totaal even € 26!! euro bespaard op deze 2 producten! En dat voor Maybelline 😉

Scoren jullie wel eens van dit soort kassakoopjes?

20 gedachten over “Kassakoopjes #1

  1. Ik kan er ook nooit van af blijven 😄 clever gemaakt van die winkels,he. Je staat er toch te wachten, dus kijk je….dus koop je! Maar vaak zijn het echt leuke spullen wat je eigentlijk niet nodig had.

  2. De kassakoopjes laat ik meestal wel liggen. Wel ben ik te verleiden voor andere koopjes in de winkel. Maar wat heb jij een geluk gehad met je kassakoopjes. Je hebt echt veel geld kunnen besparen, ideaal.

  3. Dat zijn nog eens goede kassakoopjes! Soms koop ik weleens kassakoopjes, maar meestal ben ik daar eigenlijk niet zo mee bezig als ik sta te wachten. Toch maar eens beter opletten…

  4. Dat is heerlijk prijs. Is dat bij de Kruidvat? Zo ja..zie hier niet zo`n prijs 🙁 in de vieze bak sale maar de prijzen zijn helemaal niet echt afgeprijsd.

  5. Goed gedaan! Ik koop kassakoopjes alleen als ik het echt nodig heb! Het is soms wel aantrekkelijk om zo’n aanbieding te kopen, maar als ik het niet ga gebruiken, dan koop ik het dus niet. Meestal kan je wel goed slagen als je al die spullen normaliter ook zou kopen.

  6. Ik kijk wel vaak bij koopjes, maar zelden gaat er iets in mijn mandje. Ik denk altijd teveel na of dat ik het wel echt nodig heb.

  7. Wat een koopje! Ik had laatst wel mazzel met een kussen voor de hond. Van 40 voor 7. Hij was showmodel geweest. Ik zag er niets aan en hij ligt er heerlijk op

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.