Kassakoopjes #2

Kassakoopjes #2

Een tijdje terug begon ik de serie kassakoopjes. Het eerste artikel ging over de highlighter en lipstick die ik voor een prikkie scoorde.

Vorige week waren we weer eens bij de trekpleister, uiteraard loop ik dan staandaard naar de mak-upschappen om te kijken of ik nog leuke koopjes kan vinden.

Helaas was er vorige week niet veel aan koopjes, maar in het vak van CATRICE, vond ik een aantal liquid lippies in de sale.

Waarschijnlijk gaan deze uit de collectie en er zat dus de bekende roze sticker op: 50% korting 😉

Normaal zijn deze lipsticks € 3.99, maar ik kon hem meenemen voor €1.99. Prima deal weer vond ik. Hij blijft redelijk goed zitten en gaat zeker een paar uur mee 🙂

Wat is jullie laatste goed gescoorde deal?

11 gedachten over “Kassakoopjes #2

  1. mijn gescoorde dealtjes waren een primer en serum voor mijn gezicht, die waren in de aanbieding 1 + 1 bij etos dus ingeslagen 😀

  2. Heerlijk zulke koopjes. Ben niet zo merkvast dus dan is het ideaal (anders is het misschien zonde als je een product zo fijn vindt en hij dan uit de handel gaat). Mijn goedgescoorde deal was wel iets prijziger, een nieuwe (nodige) matras voor 40% korting.

  3. Kassakoopjes zijn zo verleidelijk. Ik moet van mezelf eerst vragen of ik het nodig heb. Bij nee, mag het niet mee. Ik heb al veel te veel spullen. En ik ben slecht in weggooien.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.