Kei hard werken….

Kei hard werken….

Kei hard werken, is kei hard jezelf verwennen!

Ik werk aan school heel hard en ben bijna klaar. Ik liep sowieso al voor omdat ik het fijn vind om thuis lekker vooruit te werken ;). En dat werpt nu zijn vruchten af!

Naast school heb ik ook een baantje, en daar gaat aardig wat tijd in zitten en heb het er super naar mijn zin.
Omdat ik wat meer tijd heb nu, werk ik wat meer, en als dan je salaris binnen komt vind ik het wel nodig om mijzelf wat kado te doen wat ik graag wil hebben. Ik heb daar al eens eerder een blogpost over gemaakt btw.

Deze keer kocht ik een bluethoot koptelefoon van JBL. Ik heb wel airpods maar ik vind dit toch wat fijner eerlijk gezegd. Lekker mijn muziek luisteren of naar mijn serie’s kijken zonder dat de rest daar last van heeft.

En het draadloze is natuurlijk ideaal want je kan gewoon lekker rond blijven lopen ๐Ÿ˜€

In maart kocht ik nog nieuwe Vans, maar wilde toch ook wel heel graag Nike’s hebben en die hebben we nu!!

Witte Nike Airforce!!

Ik heb al heel wat schoenen zelf gekocht nu waarvoor ik gewerkt hebt en dat voelt verdomd goed :D. Ik krijg nog genoeg van papa en mama, maar iets zelf kopen van je eigen hard verdiende geld…..love it!

Nog even school dus, tot 4 juli maar ik denk ik al eerder en dan is het vakantie. Zo raar omdat we al een tijd thuis zitten natuurlijk, maar in de vakantie heb ik geen school calls meer. In de vakantie is het voor deze meid lekker genieten en werken ๐Ÿ˜€

Sparen jullie ook voor iets wat je graag wilt hebben?

21 gedachten over “Kei hard werken….

 1. Heerlijk gevoel is dat, als je iets koopt van je eigen geld. Nog even een maand of twee sparen en ik heb mn Chanel tas in huis!

 2. Goed bezig! Toen ik voor het eerst iets kocht van mijn eigen verdiende geld voelde dat inderdaad veel specialer dan wanneer ik het van mn ouders kreeg.

 3. Je hoeft niet lang meer gelukkig! Zet ‘m op nog effetjes. En ik spaar ook momenteel voor make-up van The Balm

 4. Dat zijn mooie aankopen. Ik ben ook weer aan het sparen, voor een mooi kast in de woonkamer.

 5. Wat een leuke dingen heb je gekocht!
  En groot gelijk, af en toe moet je jezelf eens wat leuks geven ๐Ÿ™‚

  En air force loopt heerlijk!!

 6. Heb je nou je jas aan tijdens het leren? ๐Ÿ™‚ Mijn zoon (van 13) heeft gespaard voor een JBL koptelefoon, vorige week heeft ie hem dan eindelijk gekocht en hij is er zo trots op dat ie alleen nog met dat ding op rondloopt.

 7. Heerlijk dat je zo goed vooruit kan werken waar je nu zo van kan profiteren. Want geld verdienen met een bijbaantje is toch ook heel erg fijn. Ik ben altijd erg van het sparen geweest, ik vind het ook leuk om echt ergens voor te sparen dan alles maar meteen kopen. Zo leer je ook met je geld om gaan. En face schoenen hoor!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.