Kerst kadootje’s

Kerst kadootje’s

Elk jaar weer…..wat zal ik eens vragen voor kerst? Ik heb alles al…denk ik dan, want maanden vooraf kerst barst ik van de kado ideetjes maar puntje bij paaltje is het huilen omdat ik gewoon niks weet. Voor Ronald is het zowieso een drama, die weet nooit wat en hij heeft zijn koi’s als hobby maar je gaat in deze tijd van het jaar geen koi geven, en een zak voer word ook zo standaard. Parfum heeft meneer zat dus ja word lastig he….

De dames komen wel met hele was lijsten, micheal kors, Louie Vutton…..kuch ja hallooooo hahah. Dit jaar ook weer wat gaan we ze geven, nou na overleg mogen ze zelf wat uitzoeken en dat werd dus kleding, kleding en nog eens kleding en ach ja nog een shitload aan oorbellen. De primarkt en haagse markt zijn weer blij met ons.

Ik vraag elk jaar een nieuw luchtje tot ergenis van Roon want die gilt dan weer “nog meer??” dus dit jaar heb ik mijzelf maar een nieuwe garderobe aangemeten! Ik weiger kleding voor mijzelf te kopen aangezien mijn lichaam er gewoon geen vorm voor heeft op dit moment en ik op de kinderafdeling moet shoppen maar bij de primarkt ben ik prima geslaagd en daar hebben ze wel een beetje kleding voor mijn lijf zonder kids dingen erop hihi.

Hebben jullie dat ook? niet weten wat je moet kopen voor een ander?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.