kerst layout

kerst layout

En om het nog gekker te maken voor vandaag..nog een logje, nou ja logje wilde alleen even laten weten dat ik de site in een kerst jasje heb gestoken en nee had geen zin in het standaard rood en groen kerst gevalletje dus we maakte er maar wat lichts van 😀

Vind hem wel geinig moet ik zeggen en dat mag ook wel want heb een week of 2 gesleuteld aan de header en hij is nog niet naar me zin, maar goed dat is mijn probleem 😀

We hebben ook weer tv, jeeeejj, de fijne kwam na het eten aan en ik wist wel even te vertellen wat er mol was aan mijn tv schatje en hij stond me aan te kijken zo van ‘ hmm die is best slim voor dr uiterlijk’ hahaha oke oke heb toegegeven dat ik op google ben gaan zoeken wat nou de oorzaak van die kapotte tv was en zo dus terecht gekomen bij kapotte eco’s en nee ga me nou niet vragen hoe het in mekaar zit hahaah ik weet dat het een soort zekeringen zijn die op de printplaat zitten maar dat is allemaal veeeeel te technisch voor dit tijdstip (maar had het zelf ook wel even kunnen vervangen die printplaat;))

Fijne avond all!

22 gedachten over “kerst layout

 1. Ik vind ‘em ook mooi. Altijd knap hoe je dat voor elkaar krijgt. Ik wilde je nog vragen of je tips had waar ik leuke scrap elemenen (liefst gratis) kan downloaden..

 2. Ah Rachel, waar zijn je punten en komma’s gebleven in de laatste alinea? 😐 (Sorry ik kon dat echt met moeite lezen omdat er geen leestekens waren)

  Verder vind ik je layout er leuk geworden. Enne; fijn dat je weer tv kan kijken.

 3. Wauw hij is mooi geworden rachel en gelukkig kan je weer normaal tv kijken hahaha
  Meiden veel plezier vanavond!

 4. hij is kei gaaf weer!! Enne moeten die lui nie vreten hahahaa komen altijd als de mensen moeten eten maarja je kunt weer vooruit 😀 xxx

 5. Ik vind hem leuk!!! Ik wilde ook geen standaard rood en groen en heb daarom ook voor lichtblauw gekozen :p

  Wat fijn dat je TV het weer doet!!

 6. oelalalaaaaaaaa 😀 en jij zo lang bezig met een header dat geloof ik niet sorry hihi maar ik vind hem verry pretty zo 😀 leuke foto ook van jou en niomi 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.