Kerst madness!!

Kerst madness!!

Man man man wat een gekkehuis weer overal zeg!! Dacht vanmorgen vroeg even snel wat boodschappen te doen en het was gewoon rete druk!! Afijn afgelopen dagen hebben we de kerstinkopen la familia B gedaan. Kadootjes liggen onder de boom, vriezer ligt werkelijk tot aan ze nok toe vol gepropt met (vr)eten, want hier word natuurlijk lekker burgelijk gecourmet hahaha en 1e kerstdag met zijn vieren en 2e kerstdag met zijn vijven, maar goed rach zal rach niet zijn als ze niet voor een jaar vreten heeft gehaald want stel je voor je hebt tekort? hahah dat is iets wat hier nooit gebeurd alhoewel ik wel geschrokken was hoe wij kunnen vreten met zijn vieren alleen al, dat bleek op 5 december dat ik ook een zooi vlees had en gewoon OP!! Ja oke kwam er later achter dat er nog wat in de vriezer lag en dat ik dat was vergeten hahahah. Maar goed lekker de hort op geweest met me gezin en met manlief even alleen en dat was even chill, om gewoon even met zijn tweetjes de hort op te zijn. Meiden waren vrijdagavond lekker op stap naar de disco en roon en ik zijn toen even naar het stadshart, zoetermeer geweest waar ik weer tegen leuke spulletjes aan liep zoals kussens en een kastje waar ik gelijk verlieft op was 😀
kerst madness

Tja en dan mijn verslaving aan tapes…. net als mijn nagelak verslaving loopt dit ook uit de hand hahah, maar het is zo leuk!!! In de uurtjes dat ik even niks te doen heb en mij goed voel ben ik dus lekker aan het freubelen 🙂 en snachts tijdens mijn crash momenten ben ik er ook mee bezig om enig afleiding te krijgen.

Nog even en het is kerst, leuk, fun, joehoeee….uuuhh nee want boeit me nog geen reet 😉 maar zolang ik die smoeltjes van die meiden kan laten glimlachen doe ik daar alles voor 😀

4 gedachten over “Kerst madness!!

  1. Wat een gaaf kastje! Ik had ‘m ook al op Instagram voorbij zien komen. Ik kom net ook van de Albert Heijn vandaan, SJONGE wat een drukte, niet te doen!
    Geniet lekker van je meiden en je man, ondanks dat het van jou niet zo hoeft wens ik je toch fijne dagen toe 🙂

  2. Jij bent een topwijf! Alles voor je meiden..zo hoort het..maar soms is het zo moeilijk om te blijven lachen en door te gaan. En toch doe je het!

  3. Ik wens jullie hele fijne kerstdagen ondanks dat het voor jou liever niet hoeft. Geniet met zijn 4-en en 5-en! Dikke knuffel vanuit Delft.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.