Kerstvakantie en kerstdiner

Kerstvakantie en kerstdiner

Yes we hebben kerstvakantie πŸ˜€ heerlijk!! Daar waren de meiden zeker aan toe hihih.Β  En die week word altijd leuk afgesloten met een kerstdiner op school natuurlijk :D. Wat inhield dat ik de keuken weer in mocht voor 70 croissantjes hahah go mom go, maar leuk om te doen.

De meiden worden echt dames hihih als ik dan de andere fotos van kerst vorig jaar bekijk och wat een verschil alweer! Van de week gaan we ook weer onze traditionele foto met zijn drietjes voor de boom maken :). Ook komt 24 december er weer aan en merk aan mijzelf dat ik toch wel weer onrustig aan het worden ben ondanks ik het wel een beetje een plekje heb kunnen geven maar hey het is en blijft je mams he!! Ik hoop de 24 naar haar graf te kunnen…roon is er niet dus zal alleen moeten met de meiden, dat is geen probleem maar het best een eindje lopen vanaf de parkeerplaats dus ik bekijk datΒ  nog even en anders gaan we met de kerst met zijn alle, denk dat roon dat ook meer op prijs stelt zodat hij er A bij kan zijn en B ik ben niet alleen πŸ˜‰

Verder zijn we redelijk klaar voor de kerst, op een paar kadootjes na dan hihi en voor de gourmet heb ik volgens mij ook weer voor een heel weeshuis hahaha maarja kan beter teveel dan te weinig hebben;) we zijn dit jaar lekker met zijn viertjes kon mijn vriendin uitnodigen maar nee ik wil en de rest trouwens ook gewoon saampjes zijn πŸ™‚

Hebben jullie nog leuke plannen voor de kerst ?

5 gedachten over “Kerstvakantie en kerstdiner

  1. Hier weinig plannen, gewoon met onze kleine familie en misschien tweede kerstdag er op uit. Na kerstavond en eerste kerstdag heb ik het wel gehad, weet je, dus ik heb vast zin om wat te gaan doen…weet alleen nooit wat πŸ˜‰ Verder heb ik een hoop dieren, waardoor ik op vaste tijden bezig ben met hun verzorging, feestdagen of niet. Blegh, betekent helaas een hoop omkleden, geen zin in!

  2. Bij ons zijn de plannen hetzelfde als altijd, gezellig met de familie. Ik kan me goed voorstellen dat je van deze periode wat onrustiger kan worden, maar verlies ook niet uit het oog dat dit juist de periode is om te genieten van al het moois in je leven πŸ™‚

  3. Nee, ik ben nog planloos. Dit wordt de eerste kerst die ik een beetje fysiek met mijn kindje kan vieren (lees: hij kan mee-eten) en de rest volgt wel..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.