Kerstvakantie in zicht

Kerstvakantie in zicht


De kerstvakantie is weer in zicht!!! Ole!! Dat zijn de vakantie’s waar ik altijd zo naar uitkijk :d. Het huis is lekker versiert, kado’s onder de boom, en gewoon knus en gezellig met elkaar. Oke helaas hier niet, nou ja met de kerstdagen wel maar daar tussendoor gaat het metselbedrijf gewoon door. Gelukkig niet alle dagen maar had liever gehad dat hubby gewoon lekker 2 weken thuis kon zijn.  Nu is het werken daar en werken thuis want hier gaan we in de kerstvakantie ook even een mini verbouwing houden….met kerst? uh ja met kerst. Dat is iets wat ik al zolang wil, een tussen door van gang naar woonkamer die we een jaar of 12 geleden eruit hebben gesloopt. Die wil ik weer terug!!

Afijn, kerstvakantie is wel chillen natuurlijk met de dames 😀 lekker keuvelen, je kent het wel.

De meiden hebben volgende week kerst op school. Rashel nog kerstdiner, haar laatste en niomi heeft kerstontbijt en een workshop en gaat daarna schaatsen, super leuk!!

Wat gaan we doen met kerst? Eten, kadootjes, en lekker samen zijn!! Standaard gaan we elk jaar naar scheveningen op eerste kerstdag en hoop dit keer weer lekker over de pier te kunnen lopen zoals 2 jaar geleden!!

Eten met kerst…. nou ordinair de bakplaat op tafel en lekker bakken met die handel :D, Roon en ik gaan smidags altijd samen de keuken in om alles te snijden en klaar te zetten en dat is elk jaar weer een feestje, want geloof het of niet maar ro en ik staan nooit in de keuken en eten eigenlijk ook nooit samen!! Dus dubbel feest 😀

Wat doen jullie met de kerst?

4 gedachten over “Kerstvakantie in zicht

  1. Klinkt als een heerlijk fijn relaxede vakantie voor de meiden ook. Wij hebben nog 4 zaaltoernooien. Verder gaan we 24ste kerstdiner hier thuis doen met opa,oma en tante. 1ste kerstdag lekker niets en 2e kerstdag ben ik jarig. Doen we weinig aan.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.