Kerstvakantie is on!!

Kerstvakantie is on!!

Zo he he ik kan zeggen dat de kerstvakantie on is!

Afgelopen dinsdag had ik op school een kerstgala/diner. Ik krijg elke week koken op school en mijn docent koken verzorgde het eten en man man wat heb ik zitten smullen en ik heb dingen gegeten die ik eigenlijk niet lustte!!

Op de foto zie je zalm maar ik had kip rollade en nee daar geen foto van gemaakt, stom he!! Maar het was kip rollade met boontjes en super lekker! Vooraf had ik een tomatensoepje, en ook dat eet ik thuis niet omdat ik dat niet lekker vind…uhm ja dus wel haha, sorry mam!!

Als toetje hadden wij ijs en nog wat en ook dat was heerlijk.

Mijn moeder sloeg achterover natuurlijk toen ze hoorde wat ik gegeten had en wat ik haar liet zien haha, ze wil gelijk de recepten hebben want dan kan ze het namaken 😀
Ik heb een hele gezellige avond gehad met mijn klasgenoten en docenten en ik heb gister nog een kerstontbijt op school gehad waarvoor ik om 6.00 ben opgestaan om croissantjes te bakken haha, en nee mama heeft niet geholpen die lag nog lekker in bed ;).
Ik ben nu klaar en ga lekker genieten van de kerstvakantie!!

Hadden jullie ook altijd kerstdiner/gala op school?

Ik wens jullie alvast hele fijne dagen, en ik zal in de vakantie wel wat vaker blogposten online gaan zetten!!

Liefs Rashel

10 gedachten over “Kerstvakantie is on!!

  1. Ik moet even denken wat we op school hadden. Op de basisschool echt een kerstetentje en op de middelbare school gingen we uit om te zwemmen of te schaatsen. Op het mbo hebben we zelf iets georganiseerd, maar dat is hele andere koek.
    Je ziet er leuk uit op de foto!

  2. Wij hadden dat niet op school, kerstdiner. tenminste niet zoals het nu gaat 🙂
    Geniet van je vakantie! Ik mag gewoon werken (op de feestdagen na dan)

  3. Hier hadden mijn zonen kerstdiner op school. Het ziet er heerlijk uit bij jouw en wat zag je er mooi uit! Geniet lekker van je vakantie!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.