Kerstvakantie is on!!

| 10 reacties

Zo he he ik kan zeggen dat de kerstvakantie on is!

Afgelopen dinsdag had ik op school een kerstgala/diner. Ik krijg elke week koken op school en mijn docent koken verzorgde het eten en man man wat heb ik zitten smullen en ik heb dingen gegeten die ik eigenlijk niet lustte!!

Op de foto zie je zalm maar ik had kip rollade en nee daar geen foto van gemaakt, stom he!! Maar het was kip rollade met boontjes en super lekker! Vooraf had ik een tomatensoepje, en ook dat eet ik thuis niet omdat ik dat niet lekker vind…uhm ja dus wel haha, sorry mam!!

Als toetje hadden wij ijs en nog wat en ook dat was heerlijk.

Mijn moeder sloeg achterover natuurlijk toen ze hoorde wat ik gegeten had en wat ik haar liet zien haha, ze wil gelijk de recepten hebben want dan kan ze het namaken 😀
Ik heb een hele gezellige avond gehad met mijn klasgenoten en docenten en ik heb gister nog een kerstontbijt op school gehad waarvoor ik om 6.00 ben opgestaan om croissantjes te bakken haha, en nee mama heeft niet geholpen die lag nog lekker in bed ;).
Ik ben nu klaar en ga lekker genieten van de kerstvakantie!!

Hadden jullie ook altijd kerstdiner/gala op school?

Ik wens jullie alvast hele fijne dagen, en ik zal in de vakantie wel wat vaker blogposten online gaan zetten!!

Liefs Rashel

reactie's

reactie's

Auteur: Rashel (dochter)

Hey!! ik ben Rashel, de dochter van Rachel en Roon. Ik blog over beauty en make upe, lifestyle, food en fashion!

10 reacties

 1. Klinkt als een mooie avond met heerlijk eten!

 2. Wat gezellig en het eten ziet er goed uit! Jij ook fijne dagen gewenst!

 3. Ik moet even denken wat we op school hadden. Op de basisschool echt een kerstetentje en op de middelbare school gingen we uit om te zwemmen of te schaatsen. Op het mbo hebben we zelf iets georganiseerd, maar dat is hele andere koek.
  Je ziet er leuk uit op de foto!

 4. Wij hadden dat niet op school, kerstdiner. tenminste niet zoals het nu gaat 🙂
  Geniet van je vakantie! Ik mag gewoon werken (op de feestdagen na dan)

 5. Wat gezellig! De meiden hadden ook kerstdiner op school. Altijd een drukke tijd, dus van mij mag de vakantie nu ook wel beginnen.Fijne dagen!

 6. Leuk ook dat je moeder zo onder de indruk was van al dat lekkers. Denk je dat ze het ook echt kan namaken?

 7. Fijne vakantie! Ik had op mijn werk een kerstdiner met alle kinderen. Ook heel erg gezellig.

 8. ‘In mijn tijd’ had je nog geen kerstdiner ; ) Wij mochten een kleurplaat kleuren en dan werd het bijbelverhaal voorgelezen. Wel lekker makkelijk.

 9. Oh wat ziet die zalm er lekker uit zeg. Het water loopt me in de mond. Heerlijk dat je zo goed hebt kunnen eten. Fijne Kerstvakantie gewenst.

 10. Hier hadden mijn zonen kerstdiner op school. Het ziet er heerlijk uit bij jouw en wat zag je er mooi uit! Geniet lekker van je vakantie!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: